«L-am sărutat pe Michael Douglas. O să fac şi eu cancer?»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Matt Damon s-a speriat de moarte că este infectat cu virusul HPV, după ce s-a sărutat cu colegul său de platou, Michael Douglas. Cei doi actori au jucat rolurile a doi homosexuali îndrăgostiţi în ultimul lor film.

Un simplu rol într-un film ar putea fi drumul lui Matt Damon (42 de ani) spre moarte. Actorul se teme pentru viaţa sa şi speră să nu se îmbolnăvească şi el de cancer la fel ca partenerul său din filmul „Behind the Candelabra", Michael Douglas (68 de ani). Deşi nu e sigur că a luat virusul HPV, ce provoacă cancer, Damon este panicat că sărutul cu partenerul care a fost infectat l-ar putea ucide. El crede că rolul din film ar putea pune punct carierei sale.

simeon stalpnicul png

În această producţie, Matt joacă rolul chipeşului Scott Thorson, care, în ciuda diferenţei de vârstă, începe o poveste de dragoste secretă cu excentricul cântăreţ şi pianist Liberace, interpretat de Michael Douglas. În film există foarte multe scene de dragoste, în care cei doi se sărută, de aici şi îngrijorarea lui Damon.

simeon stalpnicul png

Pelicula a fost inspirată din viaţa celebrului muzician care a murit de SIDA în 1988. După ce a aflat că Douglas a făcut cancerul la gât de la sexul oral, Matt s-a speriat atât de tare, încât a dat repede fuga să-şi facă şi el analize medicale. Acum stă cu sufletul la gură în aşteptarea rezultatelor.

simeon stalpnicul png

Click!spune

Matt Damon, cunoscut mai ales datorită rolului din seria "Ocean" e căsătorit din 2005 cu Luciana Bozán Barroso (37 de ani) şi au împreună patru fete, Isabella (7 ani), Gia (5 ani), Stella (3 ani) , una din căsătoria anterioară a soţiei, Alexa (13 ani).Michael Douglas e că­sătorit cu Catherine Zeta-Jones (43 de ani) şi au doi copii, Dylan (12 ani) şi Carys (10 ani).

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net