Matt Damon și-a vândut reședința de lux

23 noiembrie 2021
article img
A trebuit să scadă mult prețulFoto: Getty Images

Matt Damon și-a vândut reședința de lux din Los Angeles cu suma uriașă de 18 milioane de dolari. Din ianuarie a tot așteptat un cumpărător.

Matt Damon (51 de ani) și-a vândut reședința de lux din Los Angeles. Proprietatea include o curte mare cu cascadă, iaz cu pești exotici. Actorul a scos la vânzare imensa vilă din zona Pacific Palisades în ianuarie. A cerut inițial 21 de milioane de dolari. Însă abia acum a găsit cumpărător, după ce a acceptat să scadă prețul cu trei milioane de dolari. Casa are 7 dormitoare și 10 băi, sală de gimnastică, bar, sală de jocuri, piscină mare, salon de spa.

Cum arată Matt Damon şi nevasta «chelneriţă» când nu sunt pe covorul roşu! Îi recunoşti?

Matt Damon şi-a făcut fiica dădacă

A stat aproape un an în Irlanda

Matt Damon, care are o avere de 170 de milioane de dolari, este căsătorit din 2005 cu Luciana Bozán Barroso (45 de ani) şi au împreună trei copii: Isabella, 15 ani, Gia, de 12 ani şi Stella, de 10 ani. El a adoptat-o şi pe fiica Lucianei, Alexia, de 20 de ani, din altă relaţie. Damon a petrecut aproape întreg anul 2020 filmând în Irlanda pentru pelicula ”The Las Duel”, care a fost lansat luna trecută. Matt Damon și-a vândut reședința de lux din Los Angeles cu suma uriașă de 18 milioane de dolari.