Michael Jackson: «Mafia italiană vrea să mă omoare» - VIDEO

image
Reconstituirea morţii a fost făcută după mărturiile familiei Jackson

O înregistrare şocantă făcută publică de tabloidul „The Sun" arată teroarea în care a trăit Regele Pop ultimele clipe de viaţă.

Ziarul "The Sun" a dat publicităţii câteva înregistrări audio, de la începutul anului trecut, în care megastarul cere ajutor financiar unui prieten anonim şi spune că se teme pentru viaţa sa.

De altfel, prima soţie a lui Jackson, Lisa Marie Presley a dezvăluit cum că, cu 14 ani înainte să moară, Michael a prezis că va sfârşi în acelaşi fel în care a decedat şi tatal ei, Elvis.

"Nu am încredere în omul ăla. Credem că este un om rău, un membru al mafiei italiene". Aşa sună mesajul lăsat pe robotul telefonic al unui confident de Michael Jackson. A fost Michael ucis la ordinul unui mafiot?

Ascultă înregistrarea aici

Care ar fi putut fi motivul pentru care Regele trebuie sacrificat? La aceste întrebări încearcă să răspundă anchetatorii americani odată cu apariţia acestor noi indicii.

Un lucru este cert. În timpul vieţii Michael Jackson nu mai vindea.În nici un an, de la moartea sa, s-au vândut 11 milioane de albume ale "regelui pop".

«Vreau 150 de milioane de dolari. Urgent»

Primul apel. "Sunt foarte îngrijorat pentru viaţa mea. Vreau să plec cât mai departe pentru ca ei să nu mă poată găsi".

Apelul 2. "Michael la telefon. Este foarte important, vreau ăia 150 (n.r. - de milioane de dolari) în contul meu, pentru că sunt foarte îngrijorat pentru viaţa mea. Aud tot felul de poveşti cum că tot încearcă să mă omoare şi vreau să plec de aici şi am găsit un loc care îmi place" (...) Deci, te rog, ajută-mă. Suntem fraţi".

simeon stalpnicul png
Reconstituirea morţii a fost făcută după mărturiile familiei Jackson

Apelul 3. «Credem că e un om rău. Credem că face parte din mafia italiană. Nu am încredere în el».

"Sunt eu, Michael. (...) Sunt foarte îngrijorat. Nu am încredere în omul ăla. Credem că este un om rău, credem că este membru al mafiei italiene.Te rog, trebuie să fim mai destepţi decât el. (...) Trebuie să fac rost de bani, de fondurile alea ca să pot să rezolv problema, vreau să plec de aici. Nu vreau să mai fiu la Nerverland în momentele astea".

Apelul 4. "Daca primeşti mesajul ăsta, sună-mă imediat la 805*** ****. Vreau să vorbesc cu tine despre ceva care este top, top secret. Am nevoie de o bancă din Germania sau Elveţia".

"Am nevoie de fondurile alea. Vreau să plec de aici nu vreau să fiu la Neverland"

"Sunt foarte jenat. Dar aş avea nevoie de ceva finanţe care ar trebui să intre undeva prin ianuarie, februarie, şi de aceea, eu, noi trebuie să avem un Sun Screen pentru ăia 150. Te rog nu te supăra pe mine. Este ceva foarte important pentru mine şi pentru familia mea, pentru că sunt urmărit şi eu cred că este (n.r -spune un nume care nu poate fi identificat)".

Apelul 5. "Marvel a vândut deja drepturile de autor pe internet şi nu ştiu dacă ai aflat că produsele de pe stoc s-au cam împuţinat».

5 argumente că Michael trăieşte

* Cadavrul "Regelui Pop" rămâne pentru autopsie, apoi se ţine ceremonia de înmormântare cu sicriul acoperit. Mulţi au interpretat că trupul lui Michael nu era acolo.

* Certificatul lui Michael Jackson de deces este nesemnat şi controversat.

* Michael Jackson era plin de datorii şi singura variantă de a face rapid rost de bani ar fi fost înscenarea propriei morţi.

* Tot personalul său a fost concediat după anunţul morţii.

* Toate lucrurile din apartamentul unde locuia în Londra, au dispărut.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
carte mihai morar dan negru png
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg
bani test jpg
disparuta olt foto ipj olt png
Protest inedit pe Valea Oltului în 2019 din cauza numărului mare de accidente mortale pe trecerile de pietoni Foto Nicolae Șofîlcă jpg
image
image
image
image
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png