Michael Jackson: ┬źMafia italian─â vrea s─â m─â omoare┬╗ - VIDEO

12 mai 2010
image
Reconstituirea morţii a fost făcută după mărturiile familiei Jackson

O ├«nregistrare ┼čocant─â f─âcut─â public─â de tabloidul ÔÇ×The Sun" arat─â teroarea ├«n care a tr─âit Regele Pop ultimele clipe de via┼ú─â.

Ziarul "The Sun" a dat publicit─â┼úii c├óteva ├«nregistr─âri audio, de la ├«nceputul anului trecut, ├«n care megastarul cere ajutor financiar unui prieten anonim ┼či spune c─â se teme pentru via┼úa sa.

De altfel, prima so┼úie a lui Jackson, Lisa Marie Presley a dezv─âluit cum c─â, cu 14 ani ├«nainte s─â moar─â, Michael a prezis c─â va sf├ór┼či ├«n acela┼či fel ├«n care a decedat ┼či tatal ei, Elvis.

"Nu am ├«ncredere ├«n omul ─âla. Credem c─â este un om r─âu, un membru al mafiei italiene". A┼ča sun─â mesajul l─âsat pe robotul telefonic al unui confident de Michael Jackson. A fost Michael ucis la ordinul unui mafiot?

Ascultă înregistrarea aici

Care ar fi putut fi motivul pentru care Regele trebuie sacrificat? La aceste întrebări încearcă să răspundă anchetatorii americani odată cu apariţia acestor noi indicii.

Un lucru este cert. În timpul vieţii Michael Jackson nu mai vindea.În nici un an, de la moartea sa, s-au vândut 11 milioane de albume ale "regelui pop".

┬źVreau 150 de milioane de dolari. Urgent┬╗

Primul apel. "Sunt foarte îngrijorat pentru viaţa mea. Vreau să plec cât mai departe pentru ca ei să nu mă poată găsi".

Apelul 2. "Michael la telefon. Este foarte important, vreau ─âia 150 (n.r. - de milioane de dolari) ├«n contul meu, pentru c─â sunt foarte ├«ngrijorat pentru via┼úa mea. Aud tot felul de pove┼čti cum c─â tot ├«ncearc─â s─â m─â omoare ┼či vreau s─â plec de aici ┼či am g─âsit un loc care ├«mi place" (...) Deci, te rog, ajut─â-m─â. Suntem fra┼úi".

simeon stalpnicul png
Reconstituirea morţii a fost făcută după mărturiile familiei Jackson

Apelul 3. ┬źCredem c─â e un om r─âu. Credem c─â face parte din mafia italian─â. Nu am ├«ncredere ├«n el┬╗.

"Sunt eu, Michael. (...) Sunt foarte îngrijorat. Nu am încredere în omul ăla. Credem că este un om rău, credem că este membru al mafiei italiene.Te rog, trebuie să fim mai destepţi decât el. (...) Trebuie să fac rost de bani, de fondurile alea ca să pot să rezolv problema, vreau să plec de aici. Nu vreau să mai fiu la Nerverland în momentele astea".

Apelul 4. "Daca prime┼čti mesajul ─âsta, sun─â-m─â imediat la 805*** ****. Vreau s─â vorbesc cu tine despre ceva care este top, top secret. Am nevoie de o banc─â din Germania sau Elve┼úia".

"Am nevoie de fondurile alea. Vreau s─â plec de aici nu vreau s─â fiu la Neverland"

"Sunt foarte jenat. Dar a┼č avea nevoie de ceva finan┼úe care ar trebui s─â intre undeva prin ianuarie, februarie, ┼či de aceea, eu, noi trebuie s─â avem un Sun Screen pentru ─âia 150. Te rog nu te sup─âra pe mine. Este ceva foarte important pentru mine ┼či pentru familia mea, pentru c─â sunt urm─ârit ┼či eu cred c─â este (n.r -spune un nume care nu poate fi identificat)".

Apelul 5. "Marvel a v├óndut deja drepturile de autor pe internet ┼či nu ┼čtiu dac─â ai aflat c─â produsele de pe stoc s-au cam ├«mpu┼úinat┬╗.

5 argumente c─â Michael tr─âie┼čte

* Cadavrul "Regelui Pop" rămâne pentru autopsie, apoi se ţine ceremonia de înmormântare cu sicriul acoperit. Mulţi au interpretat că trupul lui Michael nu era acolo.

* Certificatul lui Michael Jackson de deces este nesemnat ┼či controversat.

* Michael Jackson era plin de datorii ┼či singura variant─â de a face rapid rost de bani ar fi fost ├«nscenarea propriei mor┼úi.

* Tot personalul său a fost concediat după anunţul morţii.

* Toate lucrurile din apartamentul unde locuia în Londra, au dispărut.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
18 JPG
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg