Monica Bellucci: «Am născut ca o ţărancă!»

simeon stalpnicul png

“Am născut precum ţărăncile!”, a mărturisit cu mândrie actriţa italiană, Monica Belluci, care a adus pe lume o fetiţă, pe nume Léonie, weekend-ul trecut, asistată de soţul său, Vincent Cassel.

Monica Bellucci, în vârstă de 45 ani, şi soţul ei, actorul francez Vincent Cassel (43 de ani), au devenit părinţi pentru a doua oară. Micuţa Léonie a venit pe lume la 21 mai într-o clinică din Roma.

Mai citeşte:

Monica Bellucci a născut la 45 de ani o fetiţă

Belucci şi Cassel mai au o fetiţă, numită Deva, de cinci ani şi jumătate. "Soţul meu a asistat la naştere. A fost o experienţă emoţionantă, fiindcă am născut pe cale naturală, precum ţărăncile de odinioară", a povestit frumoasa vedetă.

"Puiuţa mea mănâncă şi doarme, mi se pare o copilă liniştită. O alăptez la sân, cum am făcut şi cu Deva, timp de nouă luni. Fetele mele seamănă foarte bine. Deva e fericită că are o surioară. Se joacă, are grijă de cea mică, face pe mămica", a povestit Monica pentru ziarele italiene.

"Nu mai spun că am dat viaţă fetelor mele, fiindcă ele mi-au dat viaţă mie", adaugă actriţa.

11 ani de căsnicie fericită

Monica Bellucci şi Vincent Cassel s-au cunoscut în anul 1996, când au jucat în filmul "L'Appartament". Ei s-au căsătorit în secret trei ani mai târziu.

Cununia a avut loc în august 1999, la Montecarlo, locul în care locuiesc de câtva timp. Monica Bellucci se pregăteşte să joace în curând într-un film în care îl va avea ca partener pe Nicolas Cage.

Vincent Cassel turnează în prezent alături de Natalie Portman.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Bryan Johnson jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png