Morgan Freeman continuă să joace în filme cu o mână paralizată

"Nervii din acea zonă au fost afectaţi, iar lucrurile nu s-au îmbunătăţit de atunci. Nici acum nu pot să o mişc", a declarat actorul american pentru revista People.

„Atunci când nu îţi poţi mişca mâna îţi dai seama cu adevărat câtă nevoie ai de ea. Cred că o mişcam înainte de cel puţin un milion de ori pe zi. Mă simt mizerabil acum", a mai adăugat Freeman.

Accidentul a avut loc în noaptea de 3 august 2008, în apropierea unei reşedinţe pe care Morgan Freeman o deţine în oraşul Charleston. Actorul a pierdut controlul asupra automobilului, acesta s-a rostogolit şi a intrat într-un şanţ.

O femeie, Demaris Meyer, care se afla în maşină cu actorul, a declarat că, deşi presa a scris că ea şi Morgan Freeman au o relaţie, ei s-au întâlnit în noaptea accidentului într-un club de muzică country, unde au luat cina cu un grup de prieteni comuni, precizând că nu a existat niciodată o legătură romantică între ei.

Morgan Freeman a fost spitalizat timp de patru zile după accident, având o mână şi un cot fracturate. Demaris Meyer a fost transportată cu elicopterul la un spital din zonă, pentru că a suferit numeroase răni, inclusiv un traumatism cranian care a condus ulterior la dificultăţi cognitive şi o pierdere temporară a memoriei. Ea nu s-a mai întors la locul său de muncă, unde lucra în funcţia de asistent de direcţie.

Demaris Meyer l-a dat în judecată pe Morgan Freeman, în vârstă de 72 de ani, în februarie 2009, acuzându-l de neglijenţă în conducerea automobilului. În noiembrie 2009, cele două părţi au ajuns la o înţelegere legală, iar victima şi-a retras acuzaţiile.

Cel mai recent film al lui Morgan Freeman este "Invictus", în regia lui Clint Eastwood.

Mai citeşte:

Filmul "Invictus" prezintă povestea unei naţiuni unită prin sport

Morgan Freeman vrea un copil cu nepoata sa vitregă

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Ceremonia depunerii jurământului de investitură a ministrului Educației Ligia Deca la Palatul Cotroceni FOTO Inquam Photos Octav Ganea (4) jpg
Soldati recent mobilizati protesteaza in regiunea Belgorod Captura YouTube jpg
image
image
image
image
Paula și Leo Iorga
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png