Șoc în lumea muzicii! Un rapper și DJ celebru a murit subit, la doar 53 de ani. La toată scena au asistat neputincioși mii de oameni. VIDEO

Ultima actualizare:

Isaac Freeman III, cunoscut pe scena muzicală drept FatMan Scoop, a încetat din viață la vârsta de 53 de ani, după ce s-a prăbușit în timpul unui concert gratuit susținut în Town Center Park, în orașul Hamden.

Fatman Scoop avea 53 de ani / foto: arhiva personala
Fatman Scoop avea 53 de ani / foto: arhiva personala

Artistul era cap de afiș la acest eveniment, atrăgând o mulțime de fani. FatMan Scoop a devenit celebru în 1999, odată cu lansarea piesei "Be Faithful", un hit internațional care a ocupat primul loc în topurile mai multor țări, inclusiv în Regatul Unit.

Incidentul tragic a avut loc la jumătatea spectacolului său, când FatMan Scoop s-a prăbușit pe scenă, provocând îngrijorare și tristețe în rândul publicului prezent.

Primarul orașului Hamden, Lauren Garrett, a anunțat pe Facebook că artistul a fost transportat de urgență la un spital local cu o ambulanță, potrivit unui raport BBC.

Agenția de booking a lui Fatman Scoop a confirmat ulterior decesul

Decesul său a fost confirmat ulterior de agenția sa de booking, MN2S, care a emis o declarație, menționând că „moștenirea sa va dăinui prin muzica sa atemporală”.

Un purtător de cuvânt al agenției a adăugat: „Scoop a fost o figură iubită în lumea muzicii. Vocea sa inconfundabilă, energia molipsitoare și carisma sa extraordinară au lăsat o amprentă de neșters în industrie și în inimile fanilor săi”.

Pe pagina oficială de Facebook a lui FatMan Scoop, familia artistului a transmis un mesaj emoționant, exprimându-și durerea și recunoștința:

„Cu o tristețe profundă și inimi îndurerate, împărtășim vestea trecerii în neființă a legendarului și iconicului FatMan Scoop. Lumea a pierdut un suflet radiant, un far de lumină atât pe scenă, cât și în viață. FatMan Scoop nu a fost doar un artist de talie mondială, ci și un tată, frate, unchi și prieten devotat. El a fost sursa râsetelor, sprijinul constant și exemplul de curaj în viețile noastre”.

Familia a continuat: „FatMan Scoop a fost recunoscut în întreaga lume drept vocea inconfundabilă a cluburilor. Muzica lui ne inspira să dansăm și să îmbrățișăm viața cu bucurie. Generozitatea și bunătatea sa vor fi profund regretate, dar niciodată uitate. În timp ce deplângem pierderea sa, celebrăm viața sa remarcabilă și impactul pe care l-a avut asupra celor din jur. Moștenirea sa este una de iubire și lumină, care va rămâne veșnic în inimile noastre”.

Despre FatMan Scoop

Isaac Freeman III, născut pe 28 noiembrie 1971, în New York City, a devenit cunoscut la începutul anilor 2000 pentru vocea sa distinctivă și energia explozivă pe scenă, fiind considerat unul dintre cei mai influenți hype-men din hip-hop.

Cea mai populară piesă a sa, "Be Faithful", lansată în 1999, a devenit un fenomen internațional, ocupând primul loc în topurile muzicale din diverse țări.

Pe lângă succesul său muzical, FatMan Scoop a avut și o carieră de succes în radio și televiziune, fiind gazda unor emisiuni și colaborând cu artiști de renume, precum Mariah Carey, Missy Elliott și Ciara. El a lăsat o moștenire semnificativă, care continuă să inspire fani din întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
oana ionita 1 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net