Cinematografia românească, în doliu! Un mare actor s-a stins din viață, iar Oana Pellea i-a transmis un ultim mesaj de „adio”

Unul dintre cei mai iubiți actori din România a trecut în neființă. Moartea lui a îndoliat atât inimile colegilor de breaslă, ale apropiaților, dar mai ales ale celor de acasă. Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare. 

Doliu / foto: Arhiva Click!
Doliu / foto: Arhiva Click!

Industria cinematografică românească este în doliu, după ce Mihai Răducu s-a stins din viață.  Oana Pellea și Bianca Brad se numără printre vedetele care au postat un mesaj emoționant în urma aflării veștii morții colegului lor de breaslă. 

S-a stins din viață Mihai Răducu

Mihai Răducu s-a numărat printre cei mai buni actori ai țării noastre. El s-a format sub atenția și îndrumarea lui Florin Zamfirescu și Marcel Iureș. Regretatul actor a fost absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) în 1982 și a avut o carieră strălucitoare. 

Anunțul decesului lui Mihai Răducu a fost făcut pe pagina sa personală de Facebook. Momentan nu se cunoaște cauza decesului care a fost pe data de 21 august 2024. 

„Astăzi (marți, 21 august) în jurul orei 14, actorul Mihai Răducu a trecut la cele veșnice. Mâine revenim aici pentru cei care vor să afle detalii despre ceremonia de înmormântare. Dumnezeu să-l odinească! P.s. dacă există rude apropiate care văd acest mesaj, vă rugăm să ne scrieți pe messenger sau aici”, este mesajul apărut pe pagina de Facebook a actorului Mihai Răducu.

„Vorbeam foarte rar și ne vedeam și mai rar, dar aveam o legătură aparte”

Colegii de breaslă și-au luat „adio” de la regretatul actor. Bianca Brad și Oana Pellea au transmis câte un mesaj îndurerat pe rețelele de socializare. 

„Tocmai am aflat că fostul meu coleg de grupă, din facultate, Raducu Mihai, a plecat astăzi dintre noi… Sunt absolut șocată și m-a întristat foarte, foarte tare vestea… Nu pot să o cuprind…Nu pot să cred…să înțeleg…

Vorbeam foarte rar și ne vedeam și mai rar, dar aveam o legătură aparte… La încheierea facultății am jucat împreună, Romeo și Julieta… Îmi spunea Biencuța sau Brăduleț Brăduț drăguț… Avea ochii de un albastru infinit și o voce caldă…molcomă… Iubea foarte mult caii și chiar avea spiritul unui haiduc…

Dar cel mai mult și mai mult o iubea pe frumoasa lui fiică, de care era foarte mândru și despre care îmi povestea cu multă emoție și bucurie… Of, dragă Mihai… îmi pare nespus, nespus de rău că nu am mai apucat să ne mai vedem sau măcar să ne auzim, înainte să pleci…

Dumnezeu să te ierte și să-ți dăruiască liniștea sufletească pe care o căutai… Drum lin în Lumină…în Acea Lumină vindecătoare despre care scriam aici azi, cam pe la ora la care te pregăteai să pleci…”, a transmis Bianca Brad pe Facebook.

„Răducu Mihai, îmi pare foarte rău... Drum lin, Radu! Dumnezeu să te odihnească!”, a transmis și Oana Pellea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net