Lumea muzicii, în doliu! Un artist iubit de români s-a stins din viață la doar 58 de ani

Este doliu în lumea muzicii, după ce un îndrăgit profesor de muzică și artist totodată s-a stins din viață din cauza unor probleme grave de sănătate. 

Doliu / foto: Arhiva Click!
Doliu / foto: Arhiva Click!

Marinel Petreuș, fiul faimosului Ion Petreuș, și-a pierdut viața la vârsta de doar 58 de ani. Anunțul nefericit a fost făcut de către soția sa, Laura Petreuș. Înainte cu câteva zile de a trece în neființă, colegii de breaslă au lansat un apel pentru a-l ajuta pe artist să-și recapete sănătatea. 

S-a stins din viață Marian Petreuș 

Marinel Petreuș era unul dintre cei mai iubiți și apreciați profesor de muzică și un interpret maramureșean extraordinar. 

Regretatul artist avea mari probleme de sănătate și urma să fie supus unei intervenții chirurgicale. S-a stins cu puțin timp înainte de împlinirea vârstei de 58 de ani. 

 Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” lansa în urmă cu doar câteva zile un apel către oamenii și artiștii cu inima bună, dorinici să vină în sprijinul lui Marinel Petreuș pentru a-l ajuta să treacă peste problema gravă de sănătate pe care o întâmpina. 

„Tatăl minunat al copiilor noștri”

Marian Petreuș / foto: Social media
Marian Petreuș / foto: Social media

Pe Facebook, Laura Petreuș a postat un mesaj dureros prin care a anunțat decesul bărbatului care i-a fost alături mai bine de 30 de ani. 

Femeia a anunțat, îndurerată, că cel care i-a fost alături „la bine și la greu”, iubirea vieții sale și echilibrul său, așa cum s-a exprimat, a plecat într-o lume mult mai bună. 

„Am fost împreună la bine și la greu, împreună de 32 de ani, până în ultima clipă… Astăzi, iubirea mea, modelul meu, echilibrul meu, dragostea mea, minunatul bărbat al vieții mele cu care am împărțit griji, nevoi și bucurii nenumărate într-o poveste de iubire cum numai Marinel i-a putut compune muzica și textul… tatăl minunat al copiilor noștri, pe care i-a iubit cu toată ființă lui, A PLECAT spre ÎNALTURI și ne veghează de acum din Lumea Dorului.” - a scris Laura Petreuș, pe contul personal de Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net