Cum ar─âta iubirea vie┼úii lui Keanu Reeves. Femeia a murit ├«ntr-un accident, iar actorul nu ┼či-a revenit niciodat─â

image
Keanu Reeves

Despre Keanu Reeves ┼či activitatea lui actoriceasc─â s-ar putea spune multe, ├«ns─â mult mai impresionant─â este povestea lui de via┼ú─â. S─â vedem, a┼čadar, cum ar─âta femeia pe care a pierdut-o ┼či pe care n-a ├«ncetat s-o iubeasc─â nicic├ónd...

Este unul dintre cei mai discre┼úi actori de la Hollywood, ap─âr├ónd pe covorul ro┼ču doar la premierele filmelor lui. Iar atunci c├ónd nu filmeaz─â ori nu-┼či promoveaz─â peliculele, Keanu Reeves este ca o stafie, pe care nimeni nu ┼čtie s-o localizeze. Mai mult de at├ót, duce o via┼ú─â c├ót se poate de modest─â, locuind ├«ntr-un apartament micu┼ú ┼či conduc├ónd o ma┼čin─â Honda.

Ce-l face pe unul dintre cei mai de succes actori hollywoodieni s─â aib─â un astfel de stil de via┼ú─â? Convingerea c─â nu partea material─â a vie┼úii e cea care te face fericit. O ┼čtie prea bine, dat fiind faptul c─â, de┼či are o avere estimat─â la 360 de milioane de dolari, actorul nu a mai fost fericit de mai bine de 19 ani. Ce s-a ├«nt├ómplat ├«n anul 2000? Marea lui iubire, Jennifer Syme, a disp─ârut ├«n urma unui accident rutier tragic.

Iat─â cum ar─âta femeia ┼či care este ├«ntreaga lor poveste de dragoste

cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg