Adela Popescu a făcut anunțul. Vrea să aibă și o fetiță? „Nici nu pot să...”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o familie tare împlinită. Au trei băieți frumoși care cresc armonis sub grija lor atentă și pare că totul este perfect. Desigur ca în orice familie este și greutăți, mai ales că, artista a dat de înțeles de-a lungul timpului că nu este deloc ușor cu trei copii, însă este foarte frumos. Totuși, chiar dacă băieții s-au făcut destul de mari, vedeta încă mai este întrebată dacă se mai gândește și la un al patrulea copil.

Adela Popescu a făcut anunțul. Vrea să aibă și o fetiță sau nu?
Adela Popescu a făcut anunțul. Vrea să aibă și o fetiță sau nu?

Adela Popescu a făcut anunțul. Vrea să aibă și o fetiță sau nu?

Într-un interviu pentru viva, Adela a vorbit despre posibilitatea de a face cel de-al patrulea copil. Vedeta a povestit că mereu, atât ea cât și Radu, sunt întrebați dacă își doresc și o fetiță. Artista însă spune că este prea copleșită pentru a se gândi la acest subiect.

Cât de comic e că și după trei copii mai primești întrebarea asta, dar cumva, la noi, fiind toți de același sex, întrebarea este: „Dar nu vreți și o fetiță?. Nici nu pot să răspund la întrebarea asta, efectiv. Nu pentru că nu aș ști răspunsul, ci pentru că, după o zi petrecută cu toți trei, e greu să mă mai gândesc și să vorbesc pe subiectul acesta.”, a spus Adela Popescu pentru viva.ro.

Se știe faptul că Adela și Radu își cresc foarte atent copiii și că cei mici respectă niște reguli, necesare, de altfel, în condițiile în care e nevoie de organizare atunci când te ocupi de trei copilași. Culmea însă este faptul că artista spune că părinții nu au crescut-o atât de organizat așa cum își crește ea copiii, însă a ajuns bine.

Cel puțin de când sunt mamă, fără să îmi propun neapărat, mă întorc în copilăria mea și mă gândesc: „Cum au reacționat ai mei în situația asta? Oare de ce ei nu mi-au impus nicio regulă? Nu-mi amintesc să fi fost certată. De ce n-am avut program de somn? De ce n-am avut program de mese? De ce n-am avut oră de intrat în casă?'. Cu toate acestea, am reușit să fiu o persoană responsabilă, care nu are probleme cu alimentația, care doarme bine. De ce noi ne gândim și ni se recomandă să le facem program copiilor, dar eu n-am avut niciun program și sunt OK? Acesta este doar un exemplu.”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net