Alexandru Arșinel a ajuns, din nou, la spital! Actorul este internat la secția de Terapie Intensivă

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a ajuns la ATI, după ce medicii au hotărât că starea sa de sănătate s-a agravat. Actorul a fost internat inițial pe 15 septembrie, la secția de Chirurgie Plastică a Spitalului Universitar din București, însă a fost mutat ulterior la Terapie Intensivă.

Alexandru Arșinel. SURSA Mediafax
Alexandru Arșinel. SURSA Mediafax

Lui Alexandru Arșinel îi este destul de greu să înțeleagă ce se întâmplă cu el, însă cei doi fii ai săi au făcut tot posibilul să îl liniștească. Acesta a avut în repetate rânduri probleme de sănătate, iar inima sa este slăbită. Actorul suferă de aritmii cardiace, iar asta îi generează probleme cu respirația, conform Fanatik.ro.

Citește și: Fiii lui Alexandru Arșinel, decizie de ultimă oră în privința actorului: «Le-a fost cam rușine»

,,Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, scrie în comunicatul de presă al Spitalului Universitar.

Inițial, Alexandru Arșinel a ajuns pe 15 septembrie la spital din cauza unor escare, făcute pentru că nu se mai putea ridica din pat. Nimeni nu se aștepta la o astfel de veste, întrucât  în urmă cu o lună fiul lui Alexandru Arșinel, Cristian, asigura pe toată lumea că tatăl său se simte bine.

Pe lângă escare, pneumonie și alte probleme de sănătate se adaugă și efectele îmbolnăvirii de anul trecut cu COVID-19. 

Vezi și: Alexandru Arșinel: „Le-am dat 100.000 de euro fără să stau pe gânduri”

Ultima dorință a actorului

Alexandru Arșinel mai are un singur mare vis, acela de a-și face retragerea din teatru alături de persoanele apropiate, la Dolhasca, comuna natală. Actorul a mărturisit că este singurul loc în care poate face acest pas.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net