Alina Sorescu, prima imagine după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetițele. Câtă durere se vede în ochii vedetei

Ultima actualizare:

La o zi după ce Alexandru Ciucu a venit să îţi ia fetiţele, de la mama lor, Alina Sorescu, artista a postat prima poză pe reţelele de socializare. Momentul a fost unul cu adevărat copleşitor atât pentru vedetă, dar şi pentru copile. Cu toate acestea, artista a decis să rămână activă pe contul său de Instagram unde a postat o fotografie. Câtă durere se vede pe chipul său, vă lăsăm pe voi să decideţi!

Alina Sorescu, prima imagine după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetițele
Alina Sorescu, prima imagine după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetițele

Războiul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu continuă! Ştim bine că instanța de judecată a decis ca fetițele pe care solista le are împreună cu designerul să petreacă o săptămână la mamă, și o alta, la tată. Astfel, în weekend au apărut imagini sfâşietoare în presă cu momentul în care designerul a venit să le ia pe Raisa și Elena Carolina pentru a petrece câteva zile alături de el, moment în care Alina Sorescu a fost suprinsă vizibil devastată.

La scurt timp însă, solista a postat pe Instagram o poză cu ea, cu zâmbetul pe buze, gest ce nu pare în concordanţă cu situaţia dificilă pe care o trăieşte. 

Încearcă, oare, artista prin acest gest să îşi mascheze durerea? Cu siguranţă traversează nişte momente cumplite departe de fetiţele sale, dovadă că va face apel în instanţă pentru a contracarea decizia, temându-se de faptul că fetiţele vor fi afectate emoţional de aceste schimbări. 

Alina Sorescu: „Sper ca fetiţele să nu fie plimbate dintr-o parte în altă până la 18 ani”

Alina Sorescu fetite Facebook jpg

A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată.

Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut”, a anunțat Alina Sorescu, chiar pe pagina ei de Instagram, în urmă cu câteva zile. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net