Anca Țurcașiu, gata să-și refacă viața după divorț: “Aștept să mă îndrăgostesc”. Ce meserie are fiul solistei

anca turcasiu png
Anca Țurcașiufoto: Instagram

La 50 de ani, Anca Țurcașiu a luat viața de la zero după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Acum vorbește cu optimism despre dragoste și o posibilă relație.

Anca Țurcașiu (50 de ani) și Cristian Georgescu (52 de ani) au decis să o ia pe drumuri separate în vara anului trecut, după 22 de ani de căsnicie. Mariajul lor, însă, nu a fost doar lapte şi miere, din contră, au fost semne care au prezis despărţirea încă de acum şase ani. În toamna anului 2014, au apărut de fapt primele zvonuri despre divorţul lor. 

De aproape un an de zile însă, Anca Țurcașiu este o femeie liberă. Vedeta a înflorit după divorț, arată mai bine ca niciodată și spune că se simte pregătită pentru o nouă dragoste în viața ei. „Aștept să mă îndrăgostesc! Sunt deschisă și optimistă! Dacă am elimina din viața noastră cuvântul reproș, am fi poate mult mai fericiți”, a declarat solista, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

image
Radu este instructor de snowboardfoto: Instagram

Cum arată și cu ce se ocupă băiatul vedetei?

Anca Țurcașiu e este însă foarte mândră de fiul ei și a lui Cristian Georgescu, care s-a făcut un bărbat în toată puterea cuvântului. Radu Georgescu are 22 de ani și duce o viață departe de lumina reflectoarelor. De ceva timp, acesta este instructor de snowboard la Poiana Brașov și se întreține singur. Jobul de instructor este doar unul de weekend, însă, pentru că tânărul Radu este și student la Pedagogie. “Băiatul meu e îndrăgostit și foarte fericit! Are 22 de ani, e student la Pedagogie și e și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov în weekend”, a declarat artista, în aceeeași emisiune. Deși tânărul și-a moștenit mama și are înclinații artistice, acesta nu a dorit să facă muzică la nivel profesionist. „Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta”, a mai mărturisit artista.

Citește și:

Anca Țurcașiu: ”Am slăbit opt kilograme după divorț!”

Anca Țurcașiu împlinește 50 de ani de viață și 30 de ani de la ”Miss Litoral!”. Sânii ei au vândut toate biletele

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran