Anca Țurcașiu primește avansuri de la tinerei: ”Prietenii fiului meu îmi fac curte”

Ultima actualizare:

    Anca Țurcașiufoto: Instagram
Anca Țurcașiufoto: Instagram

Anca Țurcașiu arată perfect la 50 de ani! Cântăreața a înflorit după divorț și, recent, a declarat că este pregătită să-și refacă viața sentimentală și să se îndrăgostească din nou. Vedeta a mărturisit că are mare succes însă la tinerei!

Puștii de 20 de ani o curtează asiduu în ultima vreme și chiar unii dintre prietenii fiului ei, Radu Georgescu, care are 22 de ani, și-au permis să-i facă curte. „Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmaplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată”, declarat solista, la emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

„Nu am mimat fericirea”

La 50 de ani, Anca Țurcașiu a luat viața de la zero după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Anca Țurcașiu (50 de ani) și Cristian Georgescu (52 de ani) au decis să o ia pe drumuri separate în vara anului trecut, după 22 de ani de căsnicie. Mariajul lor, însă, nu a fost doar lapte şi miere, din contră, au fost semne care au prezis despărţirea încă de acum şase ani. În toamna anului 2014, au apărut de fapt primele zvonuri despre divorţul lor. „Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic”, a mai spus cântăreața, la Pro TV.

Citește și:

Anca Țurcașiu, gata să-și refacă viața după divorț: “Aștept să mă îndrăgostesc”. Ce meserie are fiul solistei

Anca Țurcașiu: "Am avut obsesia cântarului toată viața mea". Câte kg are la 50 de ani

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net