Antonia, certată că nu este un exemplu bun pentru fiica ei. A pozat în sutien şi chiloţi


    Antonia i-a deranjat pe fani cu ţinuta ei prea îndrăzneaţăfoto: arhiva personală
Antonia i-a deranjat pe fani cu ţinuta ei prea îndrăzneaţăfoto: arhiva personală

Vestimentaţia sexy a Antoniei, însărcinată în şase luni, a "încăierat" fanii artistei pe contul de socializare. Solista a publicat o imagine cu ea şi fiica ei, Maya, în care îşi expune picioarele lungi într-o pereche mult prea scurtă de pantaloni, iar acesta a fost motivul pentru care admiratoarele artistei au pornit o lungă discuţie în contradictoriu.

Chiar dacă este gravidă pentru a treia oară, iar sarcina se vede bine, Antonia nu a renunţat la vestimentaţia sexy. Şi dacă până acum îmbrăca ţinute extravagante şi transparente doar pe scenă, mai nou artista o face şi în afara concertelor. Cântăreaţa s-a fotografiat alături de fetiţa pe care o are din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, iar imaginea pe care a publicat-o pe contul de socializare i-a deranjat pe fanii artistei. 

Antonia şi fetiţa ei de 6 ani din căsătoria cu Vincenzo
Antonia şi fetiţa ei de 6 ani din căsătoria cu Vincenzo

"Cred că ar trebui să te îmbraci un pic mai decent ....totuși ești mamă ...nu ca te-ar interesa comentariul meu, dar ținând cont ca ai o fetiță minunată pe care nu o vezi zilnic, ceea ce mi se pare inadmisibil, ar trebui să îi dai un exemplu bun începând prin a-ți lua o pereche de pantaloni pe tine nu imitația aia. Adevărat este o femeie superbă, dar frumusețea ti-o poți arăta şi cu o pereche de pantaloni cu o lungime un pic mai mare", i-a scris o admiratoare pe Facebook la imaginea în care Antonia apare alături de fiica ei Maya, în timp ce le răspundea celor care o apreciază pe solistă. 

Ca să le dea oarecum peste nas celor care i-au adus critici, artista s-a fotografiat în dormitor doar în lenjerie intimă cu burtica de gravidă la vedere. 

Antonia şi-a expus burtica de gravidă. Artista este însărcinată în 6 luni
Antonia şi-a expus burtica de gravidă. Artista este însărcinată în 6 luni

Antonia este însărcinată cu Alex Velea, cu care mai are un băieţel, Dominic, şi va naşte din nou la începutul anului viitor.   

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
cub morris png
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg