Așa arată Maria Ciobanu în afara scenei! La concert este o «Ciocârlie», pe stradă, bunicuță cu pălărie

Ultima actualizare:

    Maria CiobanuFoto: Blitz
Maria CiobanuFoto: Blitz

La averea pe care a adunat-o din muzică, în cei peste 60 de ani de activitate, Maria Ciobanu ar trebui plimbată de organizatori precum reginele, într-o caleaşcă aurită. Iată însă că “Ciorcârlia” este dusă la concerte cu o maşină de 1.000 de euro, puternic avariată şi, probabil, fără aer condiţionat. A coborât din ea aproape leşinată.

Se ţine bine la vârsta de 80 de ani, pe care o va împlini pe data de 3 septembrie. Maria Ciobanu are poftă de cântat, este în vervă mare şi iată că merge cu  mare drag la spectacolele unde are calitate de invitat special.


    Maria Ciobanu a cântat 30 de minute şi a fost aplaudată intensFoto: Blitz
Maria Ciobanu a cântat 30 de minute şi a fost aplaudată intensFoto: Blitz

Primarii se înghesuie să o arvunească pentru spectacolele localităţilor pe care le conduc, pentru a da valoare evenimentului. Dar, pe cât este de răsfăţată şi de adulată, iată că “Regina cântului popular” dă dovadă de o modestie rară, fără pretenţii de divă. Se deplasează între spectacole cu un hârb de maşină, cu două uşi, lovită în dreptul aripei şi care pare a fi  reparată cu barosul.


    Doiniţa, nora Mariei Ciobanu, a acompaniat-o pe soacra saFoto: Blitz
Doiniţa, nora Mariei Ciobanu, a acompaniat-o pe soacra saFoto: Blitz

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe solistă alături de băiatul şi de nora sa, respectiv Ionuţ şi Doiniţa, în timp ce se pregăteau să plece la Festivalul Naţional de Folclor “Doina Bărăganului”. Evenimentul a avut loc în Grădina de Vară de la Amara, înainte de Sfânta Maria, însă drumul a fost chinuitor pentru toţi.


    Ionuţ şi soţia sa, într-un moment tandru, la finalul spectacoluluiFoto: Blitz
Ionuţ şi soţia sa, într-un moment tandru, la finalul spectacoluluiFoto: Blitz

La destinaţie, “Ciocârlia” era aproape leşinată, din cauza lipsei aerului condiţionat. A coborât din maşină cu mare greutate. Nu de alta, dar, aflată pe bancheta din spate, ea a trebuit să ridice scaunul şoferului şi să se strecoare pe la portiera din faţă, maşina fiind dotată doar cu două uşi.

S-au înghesuit toţi trei în maşinuţă


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Îmbrăcată şic, cu o bluziţă albă şi pantaloni roşii, la care a asortat o eşarfă în stil american, o pălărie croşetată şi sandale argintii, diva folclorului  a simţit nevoia să-şi încarce bateriile înainte de cântare.Împreună cu Ionuţ şi cu nora Doiniţa, despre care putem spune că arată impecabil, după cele trei naşteri, Maria Ciobanu s-a înfruptat din grătarele şi murăturile aşezate pe o masă din spatele scenei. Reprezentaţia artistei a fost de milioane.

A interpretat opt piese şi a fost aplaudată de miile de fani, precum o stea de talie internaţională. Cu o aşa poftă de cântat, artista părea să fi ajuns la Amara cu un Rolls Royce,  nu cu un Golf obosit, de la începutul anilor 2000.

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png