Bogdan Ionescu, nedespărţit de iubita turcoaică. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, cu copiii şi mama-vitregă, la munte

image
EBa și „Tomată” au împreună o fetiță

Bogdan Ionescu nu stă rău pe plan amoros. A pus punct relaţiei cu fotomodelul Maria Grigoriu, a mai bifat câteva relaţii pasagere, dar de câteva luni pare că s-a cuminţit. Cea care a reuşit să-l facă să rămână stabil într-o relaţie este noua lui iubită, o tânără de origuine turcă, de care Syda este nedespărţit. Cei doi au petrecut multe vacanţe împreună, au călătorit la fel de mult, ba chiar Sheila a reuşit să se facă plăcută de copiii lui Bogdan din mariajul cu Elena Băsescu.

Bogdan Ionescu (40 de ani), sau Syda, cum îl cunoaște toată lumea în cercurile mondene prin care se învârte, a divorțat în anul 2016 de Elena Băsescu, fiica președintelui Traian Băsescu, dar nu a stat singur în toată această perioadă. A avut o relaţie mai lungă cu Maria Grigoriu, însă după despărţirea de ea, Bogdan Ionescu a tot fost în căutarea unei partenere.

image
Bogdan Ionescu şi Sheila au fost în numeroase vacanţe împreunăFoto: arhivă personală

De câteva luni se afişează peste tot cu noua lui cucerire, Sheila Giafer, o tânără de origine turcă, alături de care Syda este văzut în permanenţă. Fie că se află în vacanţă în ţară sau în străinătate, fie că petrece timpul cu cei doi copii ai săi pe care îi are din căsnicia cu Elena Băsescu, Bogdan şi Sheila sunt tot timpul împreună. Recent, cei doi "porumbei" au petrecut câteva zile la Poiana Broşov, Sheila fiind o mamă vitregă grozavă pentru Sofia Anais şi Traian jr.     

image
Bogdan Ionescu şi Sheila au fost în numeroase vacanţe împreună

Cine este noua iubită turcoaică a lui Syda

„Relaţia mea cu Sheila este relaţia a doi oameni maturi, care ştiu ce vor şi au pornit pe acelaşi drum, atât prin prisma proiectelor de business pe care le avem, cât şi a pasiunilor comune. Fiecare este prezent în totalitate în viaţa celuilalt, aşa că am sărbătorit împreună ziua de naştere a fiicei mele, Sofia Anais.

image
Syda şi Sheila sunt împreună cu copiii afaceristului la Poaiana Braşov

Există un echilibru pe care eu şi Elena îl avem atât între noi, ca părinţi, cât şi în viaţa personală a fiecăruia. Dragostea şi atenţia pe care Sofia Anais şi Traian Jr. le primesc din partea noastră sunt dublate de ambele perechi de bunici, fiind iubiţi şi răsfăţaţi de fiecare dintre noi”, spunea Bogdan Ionescu în urmă cu doar câteva luni la un post tv.

Dacă vă întrebaţi cu ce se ocupă Sheila, cariera de mai bine de 15 ani în imobiliare este cartea ei de vizită.  

Elena Băsescu şi fostul iubit se luptă pentru custodia fetiţei lor

Dacă lui Syda îi merge bine pe plan amoros, Elenei Băsescu (39 de ani) nu prea îi surâde norocul în dragoste. Mezina fostului preşedinte Traian Băsescu s-a despărţit de afaceristul Cătălin Gheorghe (27 de ani) în toamna lui 2019 după doi ani de relaţie.

image
Bogdan Ionescu a stat cu noua cuceriere numai prin vacanţe

Acum cei doi, care au o fetiţă împreună, se luptă pentru custodia Anastasiei ( un an şi jumătate). Ruptura din ei s-a petrecut în cea mai mare discreție. Pe 20 septembrie 2019, la botezul organizat de Elena Udrea (46 de ani) pentru fiica ei la Mănăstirea Cașin din București, EBa a venit fără „Tomată”. Motivele despărțirii nu au fost dezvăluite și acestea nu sunt clare nici măcar pentru apropiații celor doi.

Citeşte şi: 

Elena Băsescu și Cătălin „Tomată” s-au despărțit? Cei doi au o fetiță împreună

Cinci semne că Elena Băsescu și iubitul tinerel și-au spus «adio»

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
MIG-21 Lancer
lupa bani euro calculator
image
image
image
image
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg