Catrinel Menghia a reușit să slăbească 10 kg în 10 zile, după ce a născut!

image
Catrinel Menghia, alăptându-și fetița Foto Instagram

Catrinel Menghia a născut recent o fetiță perfect sănătoasă, iar la doar 10 zile de când a devenit pentru prima oară mămică, vedeta le-a mărturisit prietenilor virtuali că a reușit deja să scape de circa 10 kilograme acumulate pe timpul sarcinii.

Catrinel Menghia s-a obișnuit cu silueta ei de fotomodel, așa că a început deja lupta cu kilogramele acumulate în timpul sarcinii. După ce i-a dat naștere fetiței sale și a italianului Massimiliano Di Lodovico, micuța Caroline, vedeta și-a reluat activitățile sportive pe care le începuse în timpul sarcinii și a anunțat în mediul online că a reușit să slăbească într-un timp record, dând jos 10 kilograme în 10 zile.

Catrinel Menghia a slăbit 10 kilograme în 10 zile

Catrinel arată în continuare foarte bine și se bucură din plin de noul statut de mămică. Românca a născut pe 25 februarie o fetiță perfect sănătoasă, fiind la prima experiență de acest gen. La 10 zile de când a devenit pentru prima oară mamă, vedeta a publicat pe contul personal de socializare o imagine prin intermediul căreia le-a mărturisit urmăritorilor săi virtuali că a reușit scape de 10 kilograme acumulate pe timpul sarcinii.

„10 kilograme în 10 zile”, a scris Catrinel Menghia în dreptul fotografiei în cauză. Pentru a ajunge la silueta de dinainte de sarcină, Catrinel ar mai avea de dat jos în jur de 5 kilograme, deoarece sarcina i-a adus în plus în jur de 15 kg.

Catrinel Menghia și iubitul ei, Massimiliano Di Lodovico, și-au numit fetița Caroline Léon Di Lodovico, iar proaspăta mămică trece în prezent printr-una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Rolul acesta o prinde de minune, mai ales că vedeta adoră să-și alăpteze micuța, imaginile publicate de ea pe rețelele de socializare fiind grăitoare în acest sens.

image
Catrinel Menghia a anunțat că a reușit să slăbească 10 kilograme în 10 zile, după ce i-a dat naștere fetiței ei

image
Pe Catrinel o prinde de minune rolul de mămică

Cum a anunţat Catrinel Menghia că este însărcinată

Catrinel Menghia a dat marea veste toamna trecută la o gală caritabilă din Monte Carlo, unde a lăsat să i se observe burtica de gravidă în toată splendoarea. Actrița îşi dorea de ceva vreme să devină mămică, având în vedere că se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico de 7 ani.

„Noi ne-am ferit vreo doi ani, doar pentru că nu voiam să fiu în centrul atenţiei. M-am amuzat când am văzut că în presa internaţională Massimiliano este un «faimos producator». El este la început ca şi mine. Nu e meseria lui principală”, povestea actriţa pentru Click!, în urmă cu ceva vreme.

Catrinel a fost căsătorită cu Massimo Brambati timp de 6 ani, până să decidă să divorţeze în 2011, însă se vede din nou mireasă, iar acum are şi mai multe motive să facă pasul cel mare.

zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
BeFunky collage (26) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
soldati rusi in ucraina FOTO ZDF
facturi
image
image
image
image
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg