Catrinel Menghia, răvășitoare pe covorul roşu de la Cannes

simeon stalpnicul png
Catrinel Menghia a fost invitată la festivalul de film de la Cannes, unde a avut o apariţie senzaţionalăFoto: Guliver/ Getty Images

Este recunoscută pentru frumuseţea ei răpitoare, iar noi ne mândrim că este româncă. Superba Catrinel Menghia (32 de ani) a strălucit pe covorul roşu de la Cannes. Şatena a purtat o rochie spectaculoasă, cu trenă amplă, iar bijuteriile alese au “furat” privirile tuturor.

O rochie “roşie ca focul, să-i surâdă norocul”. Iar Catrinel nu duce lipsă de noroc, talent şi frumuseţe. Frumoasa româncă a sosit la proiecţia filmului egiptean “Yomeddine” în cea de-a două seară a Festivalului de Film de la Cannes.

simeon stalpnicul png
Românca stabilită în Italia a îmbrăcat o rochie roşieFoto: Guliver/ Getty Images

Catrinel a purtat o creaţie a designerului italian Alberta Ferretti, iar accesorizarea a fost impecabilă. Actriţa a ales un set de bijuterii Chopard, format dintr-un inel şi colier cu diamante şi smarald.

simeon stalpnicul png
Catrinel ales un set de bijuterii ChopardFoto: Guliver/ Getty Images

Românca a optat pentru o coafură lejeră şi un make-up natural. Rochia i-a scos în evidenţă trupul fără cusur, iar trena amplă i-a dat un plus de eleganţă.

simeon stalpnicul png
Inelul cu diamante şi smarald a furat privirile tuturorFoto: Guliver/ Getty Images

Se iubeşte de şase ani cu un producător de fim

Catrinel Menghia a plecat din România să defileze pe podium, iar acum a ajuns actriţă de film şi designer. Are lumea modei la picioare, a făcut o avere din meseria de manechin și din contractele de imagine, a pozat pe coperta celor mai tari reviste din lume și este răsfățata marilor creatori de modă. Nici în viaţa sentimentală nu îi merge rău. Focoasa şatenă se iubeşte de şase ani cu celebrul producător de film Massimiliano Di Ludovico şi se îndreaptă cu paşi repezi spre altar.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Drulă Bode captură
Mig 21 Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
image
image
image
image
david pușcaș PNG
Paula și Leo Iorga
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png