Catrinel Menghia se pregăteşte de nuntă! Numele fostului soţ, tatuat în zona intimă, a dispărut FOTO/VIDEO EXCLUSIV

image
foto: jacques weyers/SA Swimsuit

În Italia s-a realizat şi în carieră, dar şi în amor. Catrinel Menghia radiază de fericire la braţul logodnicului italian Massimiliano Di Lodovico şi ne-a mărturisit că e gata să ajungă din nou la altar. Căsnicia eşuată cu Massimo Brambati nu a descurajat-o, ba chiar l-a dat repede uitării: i-a şters numele şi din acte, dar şi din bikini, acolo unde îşi tatuase mesajul “Massimo per sempre”.

Prezenţă rară pe meleaguri româneşti, Catrinel Menghia (29 de ani) a fost în centrul atenţiei zilele trecute la Sibiu, la Feeric Fashion Days, festival de modă la care ieşeanca şi-a lansat propria colecţia de genţi. Naturală, timidă, dar extrem de frumoasă, bruneta ne-a vorbit despre planurile ei de afaceri, dar şi despre cele amoroase, care-l includ, evident, pe logodnicul ei, celebrul producător italian de film, Massimiliano Di Lodovico (37 de ani).

Cei doi sunt împreună de la începutul lui 2014, iar acum îşi fac planuri de căsătorie. Cu un nume nou, căci topmodelul se recomandă acum Catrinel Marlon, cu un iubit nou şi cu proiecte din ce în ce mai diverse, vedeta pare o altă femeie şi nu mai aminteşte cu nimic de bomba sexy, care în 2011 divorţa cu scandal de impresarul sportiv Massimo Brambati. Acesta a luat-o pe româncă de nevastă în 2005, iar dragostea a fost atât de mare, încât Catrinel şi-a făcut un tatuaj intim, în bikini, cu un mesaj siropos: “Massimo per sempre” (“Massimo pentru totdeauna”).

image
Celebra actriţă Sophia Loren a purtat în 2014, la Cannes, prima geantă realizată de Catrinel

Iată însă că mariajul n-a fost pentru totdeauna, ci a durat vreo 6 ani, dintre care ultimii au fost presăraţi cu infidelităţi din partea italianului. Întrebarea firească de pe buzele tuturor este: “Ce a făcut Catrinel cu mesajul de amor tatuat în chiloţi?” Ei bine, Click! a aflat că manechinul şi-a îndepărtat inscripţia imediat după divorţ, iar mărturie stau fotografiile sexy realizate în 2014, pentru publicaţia “South African Swimsuit”. Din imagini se vede clar că tatuajul pentru fostul soţ, Massimo Brambati, a dispărut de pe piele. Atunci l-a cunoscut Catrinel pe Massimiliano, iar acum vrea să-l ia de bărbat. “Am planuri mari. În septembrie, deshid un cinematograf la Roma împreună cu iubitul meu. La toamnă apare pe micul ecran un film nou în care am jucat. E prima mea comedie. Iar anul viitor în primăvară voi scoate o nouă colecţie personal, completă, cu genţi, haine, pantofi şi ochelari. Şi la anul vorbim şi de nuntă. Poate şi de copii”, ne-a mărturisit ea râzând.

Căsătorită 6 ani cu impresarul gelos

image
Catrinel Menghia şi Massimo Brambati

Catrinel Menghia a devenit celebră la 16 ani, când l-a cunoscut pe Răzvan Fodor, care era mai mare cu zece ani decât ea. Relaţia lor s-a terminat după câţiva ani, când Catrinel a preferat cariera de manechin în Italia. În 2005, Catrinel Menghia (29 de ani), celebrul manechin român care a înnebunit Italia, s-a căsătorit cu impresarul italian Massimo Brambati (48 de ani). Motivul pentru care cei doi au ajuns la divorţ ar fi fost gelozia excesivă a italianului, dar şi faptul că manechinul îşi dorea extrem de mult un copil, iar el nu. Ruptura dintre Catrinel Menghia şi Massimo Brambati s-a produs în 2011. Catrinel a fost cea care a luat hainele şi a plecat de acasă. Manechinul l-a lăsat pe Massimo singur în apartamentul de 1,5 milioane de euro din Milano, primit dar de nuntă. (G.C.)

Şi-a lansat colecție de genți

image

“Mă apropii de 30 de ani şi îmi dau seama că trebuie să termin cariera de manechin”, a declarat vineri, la Sibiu, Catrinel Menghia. Aşa că românca celebră în Italia şi-a lansat propria colecţie de genţi. Manechinul de talie internațională se află în aceste zile la Sibiu, unde şi-a prezentat colecția de genți. Genţile ei (20 la număr deocamdată) costă între 250 şi 750 de euro, iar până la iarnă, Catrinel promite că-şi va extinde colecţia la haine, pantofi şi ochelari. Fiecare geantă e lucrată manual şi are o poveste aparte. Căptuşeala este deosebită, fiind folosite materiale din rochii vechi purtate în filme, explică ieşeanca. Geanta verde din catifea este preferata vedetei, se numeşte Sofia, pentru că a fost purtată în premieră de Sophia Loren la Cannes, în 2014. (Tudor Alexandrescu)

image
Catrinel și Massimiliano sunt împreună din 2014
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Teava gaze apa FOTO Shutterstock jpg
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf