Ce dotat e Anghel Damian! Imaginea cu el dezbrăcat face furori pe Instagram

Ultima actualizare:

Anghel Damian, 31 de ani, a încins spiritele pe Instagram cu o fotografie extrem de Hot, în care își etalează pentru prima dată fizicul impresionant. Puțini se gândeau că iubitul lui Theo Rose are un trup atât de bine lucrat! Ei bine, regizorul serialului Clanul are mare grijă de felul în care arată, așa că a publicat o poză la bustul gol.

Ce dotat e Anghel Damian! Imaginea cu el dezbrăcat face furori pe Instagram
Ce dotat e Anghel Damian! Imaginea cu el dezbrăcat face furori pe Instagram

Anghel Damian este un bărbat plin de surprize și nici nu este de mirare că a reușit să cucerească unele dintre cele mai frumoase și mai talentate femei din showbiz. Damian a demonstrat recent că e nu numai un bărbat inteligent, ci și unul foarte bine dotat în ceea ce privește fizicul, după cum se poate observa în ultima imagine pe care a postat-o pe contul său de Instagram. 

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian nu se mai ascund! Regizorul și-a susținut iubita la gala din Râmnicu Vâlcea

Iubitul lui Theo Rose s-a prezentat într-o ipostază cu totul neașteptată, la bustul gol, cu brațele musculoase, pieptul tonifiat, părul ud și o privire senzuală. Anghel Damian arată asemenea unui adevărat fotomodel. Din descrierea pe care a atașat-o imaginii, regizorul se află într-o vacanță exotică. 

Anghel Damian despre Theo Rose: «Nu am mai văzut genul acesta de talent»

Anghel Damian și-a surprins apropiații în momentul în care s-a despărțit de Lia Bugnar, cea cu care a avea o relație de șapte ani, ca apoi să înceapă o idilă cu Theo Rose. 

Relația cu jurata de la «Vocea României!» s-a transformat treptat într-o poveste de iubire, regizorul nu a ezitat să-și manifeste atât aprecierea față de talentul ei actoricesc, cât și afecțiunea față de ea, ca parteneră de viață. 

Anghel Damian și Theo Rose au apărut împreună în podcastul lui Codin Maticiuc «La Mijloc», unde regizorul a mărturisit ceea ce simte pentru Theo. Codin l-a întrebat dacă o iubește pe actuala sa iubită, iar Anghel a oferit un răspuns emoționant și discret.

Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta. Pentru mine Theo este un talent actoricesc uriaș, eu nu am mai văzut genul acesta de talent», a menționat Damian Anghel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net