Ce dotat e Anghel Damian! Imaginea cu el dezbrăcat face furori pe Instagram

Anghel Damian, 31 de ani, a încins spiritele pe Instagram cu o fotografie extrem de Hot, în care își etalează pentru prima dată fizicul impresionant. Puțini se gândeau că iubitul lui Theo Rose are un trup atât de bine lucrat! Ei bine, regizorul serialului Clanul are mare grijă de felul în care arată, așa că a publicat o poză la bustul gol.

Ce dotat e Anghel Damian! Imaginea cu el dezbrăcat face furori pe Instagram
Ce dotat e Anghel Damian! Imaginea cu el dezbrăcat face furori pe Instagram

Anghel Damian este un bărbat plin de surprize și nici nu este de mirare că a reușit să cucerească unele dintre cele mai frumoase și mai talentate femei din showbiz. Damian a demonstrat recent că e nu numai un bărbat inteligent, ci și unul foarte bine dotat în ceea ce privește fizicul, după cum se poate observa în ultima imagine pe care a postat-o pe contul său de Instagram. 

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian nu se mai ascund! Regizorul și-a susținut iubita la gala din Râmnicu Vâlcea

Iubitul lui Theo Rose s-a prezentat într-o ipostază cu totul neașteptată, la bustul gol, cu brațele musculoase, pieptul tonifiat, părul ud și o privire senzuală. Anghel Damian arată asemenea unui adevărat fotomodel. Din descrierea pe care a atașat-o imaginii, regizorul se află într-o vacanță exotică. 

Anghel Damian despre Theo Rose: «Nu am mai văzut genul acesta de talent»

Anghel Damian și-a surprins apropiații în momentul în care s-a despărțit de Lia Bugnar, cea cu care a avea o relație de șapte ani, ca apoi să înceapă o idilă cu Theo Rose. 

Relația cu jurata de la «Vocea României!» s-a transformat treptat într-o poveste de iubire, regizorul nu a ezitat să-și manifeste atât aprecierea față de talentul ei actoricesc, cât și afecțiunea față de ea, ca parteneră de viață. 

Anghel Damian și Theo Rose au apărut împreună în podcastul lui Codin Maticiuc «La Mijloc», unde regizorul a mărturisit ceea ce simte pentru Theo. Codin l-a întrebat dacă o iubește pe actuala sa iubită, iar Anghel a oferit un răspuns emoționant și discret.

Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta. Pentru mine Theo este un talent actoricesc uriaș, eu nu am mai văzut genul acesta de talent», a menționat Damian Anghel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
cub ioana nastase png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre