Ce familie superbă are Silvia Lăuneanu în SUA! Din păcate, o veste tristă a obligat-o să vină urgent în țară

Ultima actualizare:

    Silvia Lăuneanu și soțul ei, Sorin Botezatufoto: Facebook
Silvia Lăuneanu și soțul ei, Sorin Botezatufoto: Facebook

Făcea furori în anii 2000 cu fizicul său, dar şi cu.... vioara! O mai ştiţi pe Silvia De la Vegas, bomba-sexy care cânta cu Daniel Robu? Frumoasa brunetă cu păr ca abanosul şi-a găsit dragostea vieţii aproape de 40 de ani şi a fugit cu soţul în America! După şase ani petrecuţi în Ţara tuturor posibilităţilor, solista se gândeşte să aplice pentru cetăţenia americană.

Silvia trăieşte acum la New York, alături de Sorin Botezatu, un alt roman stabilit în America, pe care l-a întâlnit întâmplător în Centrul Vechi al Capitalei. Cei doi au împreună un băieţel, Alexandru, în vârstă de cinci ani. Silvia a venit în ţară să petreacă sărbătorile cu familia şi ne-a spus tot despre viaţa ei la New York.

Silvia Lăuneanu arată superb în costum de baie
Silvia Lăuneanu arată superb în costum de baie

De abia după patru ani de la căsătoria cu Sorin Botezatu şi şase ani de stat în America, solista s-a gândit să aplice pentru cetăţenia americană. "O să aplic anul care vine şi pentru cetăţenie, suntem de şase ani acolo, dar procedurile sunt complicate. Noi ne-am căsătorit în 2015 la New York, acolo unde şi locuim, într-un zgârie-nori, la etajul 30. Ne-am căsătorit în martie, aveam 39 de ani, iar în mai eram gravidă cu Alexandru", a povestit cântăreaţa pentru Click.ro.

Silvia și Sorin au un băiețel adorabil
Silvia și Sorin au un băiețel adorabil

"Stau în ţară de Sărbători, mama e grav bolnav!"

Silvia a venit în ţară să petreacă sărbătorile împreună cu familia, mai ales că mama ei este grav bolnavă. Femeia a suferit în trecut un accident vascular celebral atunci cînd şi-a pierdut soţul. "Am venit în ţară să petrecem Sărbătorile împreună cu familia, din păcate mama este grav bolnavă. Nu cred că este ceva rezovabil, este foarte mult pe bază de depresie. Vom sta cât este nevoie", a mai spus solista pentru Click.ro.

Citește și:

Silvia Lăuneanu a trecut printr-o tragedie: «A murit în brațele mele»

Silvia Lăuneanu: ”Am început o altă viață”

image
image
image
image
image
image
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net