Ce mesaj sfâșietor a scris Anda Călin în memoria răposatului ei tată: „Nici nu ştiu ce doare mai mult”

Ultima actualizare:

    Anda Călin a ajuns prezentatoare la Antena Stars după despărțirea de Liviu Vârciufoto: arhivă personală
Anda Călin a ajuns prezentatoare la Antena Stars după despărțirea de Liviu Vârciufoto: arhivă personală

Iubita lui Liviu Vârciu și-a piedut tatăl în urmă cu câțiva ani, iar de atunci Anda îi simte foarte tare lipsa. Anda Călin i-a scris un mesaj pe Facebook-ul personal al tatălui ei pe care nu-l mai gestionează nimeni în care i-a declarat iubire. Avea o relație foarte apropiată cu tatăl său, iar pe 2 februarie, ar fi fost ziua de naștere, prilej prin care, Anda i-a transmis câteva cuvinte.

În anul 2014, tatăl ei, George Călin i-a fost luat cu durere de lângă ea și de lângă mama sa. Anda și-a exprimat tristețea și amărăciunea printr-un mesaj publicat pe contul tatălui său de Facebook.

„Astazi, când e ziua ta, ce-ar fi dacă Dumnezeu te-ar mai lăsa lângă noi măcar o zi?

Nici nu ştiu ce doare mai mult: faptul că nu mai eşti aici cu mine, că eşti undeva unde nu te pot vedea sau auzi sau faptul că am înţeles cât de mult pierdem din timpul pe care viaţa ni-l conturează lângă cei dragi... Amintirea, doar ea rămâne după ce sufletul este secătuit de durere. Fotografiile reactivează în mintea mea expresia zâmbetului tău, iar îmbrăţişările calde se pierd în conturul ramei de lemn... Periuţa de dinţi, pijamalele, hainele frumos călcate, până şi parfumul de pe raftul de sus din baie, raft la care eu nu ajung nici pe vârfuri, încă te aşteaptă. Mami a lăsat o lumânare în bucătărie care este veşnic aprinsă, în caz că ai uitat drumul spre casă să te ţii după lumină. Te vreau lângă mine, eşti tatăl meu, cel care îmi împletea parul, cel care atunci când mama nu voia să îmi cumpere ceva pentru că, da, eram obraznică, venea şi îmi dădea bani pe ascuns, cel care atunci când sufeream plângea lângă mine, cel care se ducea la orice oră la magazin dacă aveam nevoie de ceva, cel care mi-a spus atunci când eram băiețoasă, că femeile frumoase au parul lung şi poartă tocuri, cel care îmi spunea ce pantofi se potrivesc mai bine la ținuta pe care o aveam, cel care atunci când greşeam spunea că semăn cu mama, iar când făceam ceva bine, îmi spunea că semăn cu el, cel care mă lăsa tot timpul sa câştig la table, cel cu care stăteam la cafea şi la ţigară de dimineaţă şi îmi asculta prostiile despre băieţi, cel care în fiecare zi mă lua în braţe, mă pupa şi îmi spunea că sunt cea mai frumoasă fetiţă. Mă bucur că am avut şansa să ne spunem în fiecare zi "Te iubesc". Ştiu că ai spus că trebuie să mă maturizez şi că o sa mă ajuți, dar nu credeam că o să o fac aşa brusc. Nu credeam că atâtea lacrimi o să croiască râuri de tristeţe pe obrazul maturizării”, a scris Anda.

Anda simte că acest eveniment tragic a maturizat-o și a mărturisit că-și va iubi tatăl pentru totdeauna, deși uneori se simte singură.

„Timpul nu este prieten cu omul, nu avem oportunitatea de a-l opri sau măcar de a-l încetini, singura noastră posibilitate este aceea de a-l gestiona în favoarea noastră. Trebuie să profităm de fiecare clipă atunci când este momentul şi să nu lăsăm timpul să ne depăşească. Acum ştiu că am un înger care mă protejează şi ştiu că este tot timpul cu mine.Te iubesc, tăticule, şi te voi iubi cu fiecare zi ce trece tot mai mult, până la cer la tine și înapoi. ..stai nu, e prea puţin, mai bine până la INFINIT, cum ne ziceam noi când mă cuprindeai în braţele tale puternice şi îmi dădeai senzaţia că niciun rău nu mă poate atinge, atât timp cât tu mă ţii strâns acolo. De ce mi-ai dat drumul?”, a scris Anda Călin, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net