Ce reguli are Marcel Toader pentru viitoarea lui iubită

image

“N-am noroc, ce să fac?” este o celebră melodie, pe care regretata Anda Călugăreanu o cânta în urmă cu mai bine de două decenii, și care i se potrivește de minune lui Marcel Toader (55 de ani). Afaceristul a dus şase femei la altar, însă acum, după divorţul de Maria Constantin, nici nu vrea să mai audă de însurătoare.

La finalul lunii ianuarie, o veste-bombă ţinea prima pagină a ziarelor! Marcel Toader și Maria Constantin (31 de ani), femeia cu care a fost împreună patru ani, dintre care doi ani au fost căsătoriți, au decis să divorțeze. Separarea celor doi a născut inițial multe semne de întrebare și speculații, însă afaceristul a dorit, la scurt timp, să elucideze misterul. Afaceristul a ales să meargă la un post de televiziune și să își acuze partenera de infidelitate. Contactat de Click!, Marcel Toader ne-a mărturisit că acum se bucură de libertate și că nu își mai dorește să se recăsătorească pentru a șaptea oară.  “Sunt bine, sănătos, acum mă ocup de diverse treburi. Sunt pe la mama, la Constanța, îmi reîncarc bateriile alături de familie. În momentul de față nu îmi doresc vreo femeie în viața mea, îmi este bine așa cum sunt. Nici să mă recăsătoresc nu mai vreau, pentru că acum am ochii mari deschiși. Dacă o să mai existe vreo femeie în viața mea, fiecare o să fie la casa lui, nu mă mai complic!”, a declarat Marcel Toader pentru Click!

Marcel Toader a avut șase divorțuri cu scandal

Omul de afaceri s-a însurat cu toate femeile pe care le-a iubit. Prima soţie a fost o franţuzoaică. A urmat jucătoarea de tenis Cătălina Cristea, dar iubirea lor s-a evaporat rapid, despărţindu-se după doar un an şi patru luni de la căsătorie.

image

Apoi, Marcel Toader o convins-o pe cântăreaţa Anamaria Ferentz să spună ”DA”,  la doar câteva luni după ce s-au cunoscut. Divorţul dintre cei doi s-a lăsat cu acuzaţii de violenţă extremă, ea susţinând că ar fi fost agresată din cauza geloziei fostului rugbyst. Marcel s-a recăsătorit, la scurt timp, cu Diana Ghenu, cu 23 de ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni. A urmat Gabriela Cristea, în 2008, cei doi separându-se în 2013, circul mediatic de atunci fiind unul de pomină. Acuzaţiile legate de dispariţia unor mari sume de bani din contul ei şi gelozia dusă la extrem au făcut deliciul publicului. Iar în urmă cu şase luni, Marcel Toader a pus punct şi relaţiei cu Maria Constantin, pe care a acuzat-o de infidelitate.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg