Claudia Pătrășcanu, imagini inedite! Unde și cu cine a plecat în vacanță

Dacă zilele trecute, le împărtășea fanilor că a terminat de amenajat apartamentul pe care l-a cumpărat în București, acum, Claudia Pătrășcanu a ținut să anunțe că a plecat în vacanță. Și nu cu oricine, ci cu fiii săi.

Claudia Pătrășcanu, imagini inedite - Foto: Instagram
Claudia Pătrășcanu, imagini inedite - Foto: Instagram

Claudia Pătrășcanu a plecat în Grecia cu cei doi copii ai săi

Viața Claudiei Pătrășcanu a devenit, se pare, numai lapte și miere. Vedeta a reușit să își ia o casă pe care a amenajat-o după bunul plac, iar acum se relaxează în vacanță, alături de cei doi băieți ai săi. Artista a zburat împreună cu copiii spre Republica Elenă, mai exact, în Grecia, iar imaginile pe care le-a publicat în mediul online, au făcut furori în rândul fanilor.

Claudia Pătrășcanu este o mamă exemplu atunci când vine vorba despre copiii ei. Artista se implică extrem de mult în educația celor doi băieți pe care îi are din căsnicia cu Gabi Bădălău. Aceasta preferă să își dedice tot timpul celor mici, atât în cursul săptămânii, cât și în weekend-uri.

Nu de puține ori, Claudia Pătrășcanu a dovedit că este o persoană extrem de credincioasă. În repetate rânduri a declarat că este recunoscătoare divinității pentru tot ceea ce are în viață. Aflată în vacanța din Grecia, fosta soție a lui Gabi Bădălău a precizat că va merge împreună cu cei doi copii ai săi, la Sfântul Efrem.

„Am pornit către Sfântul Efrem…așa cum am promis…că mă voi întoarce. Dar de data aceasta, cu băieții mei. Mi-a ajutat bunul Dumnezeu, iar astăzi sunt fericită. Am întâlnit și români drăguți, întâmplător, câțiva au aflat de Sfântul Efrem, chiar din postările mele”, a scris Claudia Pătrășcanu în mediul online.

Drama care i-a marcat viața Claudiei Pătrășcanu

Viața Claudiei Pătrășcanu nu a fost mereu roz. Cântăreața a trecut prin momente cumplite de-a lungul timpului, însă a reușit întotdeauna să-și păstreze zâmbetul pe buze. În urmă cu ceva timp, artista făcea dezvăluiri emoționante despre tatăl ei, care a decedat când ea avea doar 15 ani.

„Tata trăiește în sufletul meu zi de zi. (…) Le vorbesc copiilor mei despre bunicul lor. (...) Aveam 15 ani când el a murit, eram mică, foarte mică. Îmi amintesc că îmi spunea cum să mă port în societate, să nu greșesc, să fiu puternică. Întotdeauna îmi spunea: 'În orice circumstanțe ale vieții tu trebuie să fii puternică, femeia-bărbat.

Dar întotdeauna atunci când vei avea o familie să-ți respecți soțul'. Să fiu cam cum a fost mama, loială. 'Să ai grijă de soțul tău, de familia ta, de copii'. Așa am fost. Mi-a dat sfaturi foarte bune, nu ai cum să le uiți sub nicio formă. Tata mi-a lipsit în viața aceasta, regret, s-a dus de tânăr. Atunci când pleci de tânăr, la 37 de ani, parca prea tânăr... Trebuia să facă mai multe în viața aceasta”, povestea Claudia Pătrășcanu, în cadrul unui podcast.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net