Cristina Șișcanu, ținută ca la petrecerile regale la nunta Gabrielei Cristea. I-a ieșit sau a dat-o în bară?


    Ținuta Cristinei Șișcanu a atras atenția la nunta Gabrielei Cristea Foto: Instagram
Ținuta Cristinei Șișcanu a atras atenția la nunta Gabrielei Cristea Foto: Instagram

Deși până în prezent a fost aspru criticată de admiratorii ei pentru majoritatea ținutelor cu care se afișa la evenimente publice, se pare că de data aceasta Cristina Șișcanu a găsit rețeta perfectă pentru a intra la inimile fanilor ei. Soția lui Mădălin Ionescu a purtat un outfit inspirat de la marile case regale la nunta Gabrielei Cristea, iar complimentele nu au întârziat să apară.

Sâmbătă, 24 august, a fost o zi mare pentru cuplul format din Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cei doi soți unindu-și în acest weekend destinele și în fața lui Dumnezeu. Deși prezentatoarea TV și partenerul ei sunt căsătoriți civil încă din 2015, aceștia nu au apucat până în prezent să aibă parte de ceremonia religioasă din biserică. 

La fel de emoționați în această zi specială au fost și invitații ceremoniei, care au făcut tot posibilul să își îndeplinească cât mai bine îndatoririle și să îi fie alături miresei, care a venit la nuntă însoțită de cele două fetițe ale ei și ale lui Tavi Clonda, micuțele Victoria și Iris. Pentru că în curând va avea loc și botezul mezinei familiei, Gabriela Cristea a fost atentă la detalii și a purtat un buchet de iriși în ziua cea mare în care i-a jurat iubire veșnică soțului ei și în fața altarului. 

Cristina Șișanu și Mădălin Ionescu au fost nașii de cununie ai Gabrielei Cristea și ai lui Tavi Clonda
Cristina Șișanu și Mădălin Ionescu au fost nașii de cununie ai Gabrielei Cristea și ai lui Tavi Clonda

Pe lângă mireasă, o prezență care a atras atenția și a reușit să întoarcă multe priviri a fost nașa Gabrielei și buna ei prietenă, Cristina Șișcanu, care a optat pentru o ținută asemănătoare cu cele purtate de membrii caselor regale, atunci când participă la evenimente importante precum nunțile. Cel care a dus cel mai mult cu gândul la asemenea outfit a fost accesoriul de pe cap, pălăria supradimensionată a Cristinei, de culoare roz și ornată cu pene, fiind piesa de rezistență a ținutei. 


    Foto: Instagram
Foto: Instagram

Cristina Șișcanu a purtat o rochie peste genunchi de culoare siclam, cu drapaje în formă de x ce porneau din zina gâtului și se terminau în jurul zonei mânecilor. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi nude și cu pălăria anterior menționată. Dacă până acum admiratorii Cristinei îi criticau vehement outfiturile, se pare că de data aceasta jurnalista a reușit să intre la inimile internauților, primind numai cuvinte de laudă la adresa ținutei purtate cu ocazia nunții Gabrielei Cristea. „Nașa mare aristocrată”, i-a comentat o admiratoare în dreptul unei imagini publicate pe rețelele de socializare. 

Partenerul Cristinei, Mădălin Ionescu, nu s-a lăsat mai prejos și a fost și el elegant în marea zi a prietenilor lui, purtând un costum compus dintr-un sacou mov, pantaloni negri, cămașă albă și papion. 

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
cub anamaria prodan reghecampf png
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg