Cu cine s-a "bătut" Roxana Vaşniuc pe buchetul miresei la nunta lui What's Up

What's Up a dat-o pe manele la nunta lui
What's Up a dat-o pe manele la nunta lui

S-au dat "lupte" grele la nunta lui What's Up cu impresara lui Simina Costea! Unul dintre momentele serii a fost aruncarea buchetului, când ringul s-a umplut de fete singure, dornice să se mărite. Printre ele, Roxana Vaşniuc şi Lora. Prezentatoarea şi artista au stat cu sufletul la gură când mireasa a renunţat la buchetul ei de flori.

O nuntă cu 400 de invitaţi, cu naşi celebri şi miri care s-au distrat până dimineaţa. În doar câteva cuvinte, acestea au fost ingredientele unei petreceri reuşite de nuntă.

Roxana Vaşniuc a fost norocoasa care a prins buchetul
Roxana Vaşniuc a fost norocoasa care a prins buchetul

După miezul nopţii, mireasa a chemat fetele necăsătorite pe ring unde le-a provocat să "lupte" pentru buchetul ei. 10 "candidate" au intrat în această cursă, dintre ele cele mai competitive fiind Roxana Vaşniuc şi Lora.


    Roxana Vaşniuc a fost norocoasa care a prins buchetulfoto: arhiva personală
Roxana Vaşniuc a fost norocoasa care a prins buchetulfoto: arhiva personală

Prezentatoarea, care recent s-a despărţit de tatăl fetiţei ei, şi solista, care are o relaţie cu impresarul Ionuţ Ghenu, au făcut tot ce le-a stat în puţinţă să iasă învingătoare, însă numai una a plecart acasă cu voalul miresei şi cu speranţa că

va ajunge în faţa altarului.

Roxana Vaşniuc a reuşit să prindă buchetul şi mândră de isparva ei, prezentatoarea şi-a făcut mai multe fotografii cu florile. Îmbrăcată într-o rochie cu o crăpătură periculos de sexy, semnată Bianca Drăguşanu, Roxana a întors multe priviri la nuntă. "Am fost singură la petrecere, dar dacă tot am prins buchetul, trebuie să găsesc pe cineva până la anul, conform tradiţiei, ca să mă mărit", ne-a declarat entuziasmată vedeta. Roxana a încins ringul de dan până la 6 dimineaţă, semn că s-a simţit foarte bine la nunta lui What's Up cu Simina.          

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg