Cum arată Andreea Mantea cu noile silicoane. Are un decolteu fabulos!


    Prezentatoarea a purtat o pelerină pe toată durata emisiuniifoto: captură Kanal D
Prezentatoarea a purtat o pelerină pe toată durata emisiuniifoto: captură Kanal D

Andreea Mantea a trecut prin clipe de groază până să se bucure de noile ei silicoane. Bruneta a povestit înspăimântată că a avut dureri cumplite după intervenţia de schimbare a silicoanelor şi a cerut să mai rămână internată. A stat trei zile la clinica medicului estetician care i-a schimbat implanturile.

Ultimele zile din vacanţa de vară au fost cu probleme medicale pentru Andreea Mantea (29 de ani). Vedeta a povestit că şi-a schimbat silicoanele vechi de zece ani, dar intervenţia nu a fost un moft, ci o necesitate. Acum, Andreea este mulţumită de cum arată bustul ei "tunat". 

Abia spre finalul emisiunii, Andreea şi-a dezvăluit noile forme
Abia spre finalul emisiunii, Andreea şi-a dezvăluit noile forme

"Aveam o problemă reală la sânul stâng. Punga de silicon ajunsese să se învârtă. Mi-am pus implanturile acum zece ani. A fost o sarcină, între timp. David a mâncat foarte mult din sânul stâng. Dormea cu mine doar pe partea stângă. Am primit foarte multe lovituri şi din luna mai trebuia să-mi fac această intervenţie. Trebuia să-mi scot vechile silicoanele şi să-mi micşorez sânul stâng. Ţesutul era traumatizat sau cel puţin aşa mi-a zis medicul care m-a operat. Ajunsesem să iau calmante. Am ales să fac o altă procedură, de data aceasta. Am optat pentru implanturi sub muşchi. Eu până acum aveam în glanda mamară implantul. Am cerut şi  implanturi mai mici! medicul mi-a spus că ar fi mers ceva mai mari", a povestit Andreea Mantea în timp ce îşi arăta noul decolteu.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg