Cum arată Sandra Mutu în a șaptea lună de sarcină

22 februarie 2017
article img
De Ziua Îndrăgostiților, Sandra Bachici și Adrian Mutu au spus "DA" în fața ofițerului stării civileFoto: Click!

Sandra Mutu (23 de ani) trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. După ce și-a găsit liniștea sufletească în brațele lui Adrian Mutu (38 de ani), bruneta o să devină pentru prima dată în viață, în luna aprilie, mamă de băiețel.

Soția actualului manager de la Dinamo este tare mândră de burtica ei de graviduță. Pentru că într-o imagine postată recent pe Instragram, bruneta le-a arătat tuturor cum arată ea cu două luni înainte să nască. Din câte se vedete, Sandra se menține foarte bine în timpul sarcinii pentru că aceasta nu s-a îngrășat foarte mult.

Imaginea a strâns imediat peste 2.000 de like-uri și sute de comentarii. "Ce mămică dulce și frumoasă", "Sarcină ușoară îți doresc" , "Încă puțin și gata! Cea mai frumoasă experiență, nu există ceva mai deosebit decât să fii mamă. Momentul în care îți vezi copilul pentru prima dată este unic, plin de emoții. O să vezi" - acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de aceasta sub imaginea publicată.

article img
Bruneta și-a ridicat maieul și și-a făcut o fotografie cu telefonul mobil în oglindă pentru a le arăra tuturor burticaFoto: Instagram