Cum au rămas orfane surorile Gabor. Părinții lor au avut un sfârșit cumplit!

Ultima actualizare:
Așa arăta Emil Gabor în luna ianuarie
Așa arăta Emil Gabor în luna ianuarie

Surorile Gabor au trecut a doua oară prin durerea pierderii părintelui, după ce și tatăl lor s-a stins din viață. Acestea au rămas și fără mamă în urmă cu câțiva ani, după ce un accident tragic și neprevăzut le-a luat-o de lângă ele pe cea care le-a adus pe lume.

Un nou eveniment tragic a apărut în familia Gabor, după ce tatăl și capul familiei, Emil Gabor, a murit în urma unui infarct, fiind înmormântat vineri, 26 iunie. Pierderea unui părinte este cutremurătoare, la orice vârstă, însă surorile Gabor: Monica, Ramona și Alina știu acest lucru prea bine, având în vedere că acestea și-au pierdut și mama în urmă cu câțiva ani, pe Veronica Bulai, care a fost lovită de un bolovan și ucisă.

Mama surorilor Gabor a murit strivită de un bolovan

Daca vestea morții mamei lor le-a prins atunci tot pe fiecare în diferite colțuri ale lumii, cele trei surori au participat împreună la înmormântarea celei care le-a dat viață, lucru pe care acum împrejurările l-au făcut imposibil, când a venit vorba de ceremonia funerară a tatălui lor.

Ramona Gabor a explicat, prin intermediul unui mesaj de adio pentru părintele său, publicat pe rețelele de socializare, că ea și Monica nu au putut să vină în țară pentru a-l duce pe tatăl lor pe ultimul drum din cauza interdicțiilor cauzate de pandemia de coronavirus.

Veronica Bulai, mama surorilor Gabor
Veronica Bulai, mama surorilor Gabor

Astfel, după ce mama lor a murit după ce o piatră de peste 4 kg desprinsă de pe un versant a lovit-o în cap, și tatăl acestora a murit bolnav, știind că fiicele lui sunt departe de el.

Tragedia s-a întâmplat la intrarea în peştera Polovragi, în zona Cheile Olteţului. Mama surorilor Gabor fusese în pelerinaj la mănăstirile din zonă ca să se roage pentru sănătatea familiei. La ani distanță, soțul ei, Emil, a murit de infarct, însă acesta avea o întreagă „listă” cu probleme medicale. 


    Așa arăta Emil Gabor în luna ianuarieFoto: ciao
Așa arăta Emil Gabor în luna ianuarieFoto: ciao

Emil Gabor, slăbit și cu multe probleme medicale

În luna ianuarie a acestui an, Emil Gabor era slăbit și la priopriu și la figurat, și de puteri și fizic, în lupta cu bolile de care suferea. „Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri.

Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme.

Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere”, povestea acesta pentru ciao.ro.

„Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici,nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, mai spunea Emil Gabor, măcinat de singurătate și de dorul fiicelor sale.

Citește și:

EXCLUSIV! Ramona Gabor s-a întors în ţară şi a avut un şoc legat de tatăl ei: «Nu este bine deloc»

EXCLUSIV Naşul Ramonei Gabor: «Pe Veronica a ajuns-o blestemul familiei!»

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net