Cum îl alintă soția pe Pepe. Raluca Pastramă a dat din casă

Ultima actualizare:

    Pepe și soția au vorbitdesprevița de cuplu și familiela televizorfoto: Facebook
Pepe și soția au vorbitdesprevița de cuplu și familiela televizorfoto: Facebook

Pepe și Raluca Pastramă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate că se spune că după ce apar copiii lucrurile se mai răcesc în relația de cuplu, cei doi nu par să se conformeze acestei reguli. Raluca are un alint drăgălaș pentru soțul său, pe care îl folosește zilnic.

Raluca Pastramă și Pepe formeză o familie din anul 2012, însă destinele lor s-au legat în fața lui Dumnezeu în anul 2014. Cei doi au împreună două fetițe minunate cu care se mândresc oriunde și oricând, familia artistului fiind una dintre cele mai apreciate și urmărite familii de la noi din țară.


    Raluca Pastramă este soția lui pepe de 5 anifoto: Facebook
Raluca Pastramă este soția lui pepe de 5 anifoto: Facebook

Raluca a venit însoțită de cele două fiice în emisiunea pe care soțul ei o prezintă și au vorbit despre viața de cuplu și familie. Pe lângă lucrurile amuzante pecare le-au mărturisit și povestit, un detaliu intim a fost dat din casă. Pepe a dezvăluit cum îl alintă soția sa prin casă.

”Din bătrânelul meu nu mă mai scoate”, a spus amuzat Pepe în timpul emisiunii. Raluca i-a răspuns râzând că ”ești bătrânelul meu”. Emisiunea a fost una în familie la care telespectatorii s-au amuzat și s-au bucurat că a văzut toți membrii împreună, admițând că artistul are o familie extrem de frumoasă.

Nicolae Pascu zis Pepe s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012, iar pe 21 iulie 2014, cei doi s-au cununat religios. Pepe și Raluca au împreună două fetiţe, Maria şi Rosa Alexandra. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net