Cum scapă Nicoleta Luciu de frig cu câteva alimente din bucătărie

Ultima actualizare:

    Nicoleta Luciu le oferă cititorilor blogului ei multe trucurifoto: arhiva personală
Nicoleta Luciu le oferă cititorilor blogului ei multe trucurifoto: arhiva personală

S-a mutat cu familia la Miercurea Ciuc, iar acolo iarna vine mult mai devreme. Nicoleta Luciu este însă pregătită pentru sezonul rece şi ne învaţă cum să facem faţă temperaturilor scăzute. Vedeta le-a oferit admiratorilor săi trei trucuri prin care pot ţine frigul la distanţă.

Nu este de ajuns să ne înfofolim cu haine groase, fular şi mănuşi pentru a scăpa de frigul pătrunzător, ci să ne adamtam şi alimentaţia în funcţie de sezon. Nicoleta Luciu ştie la ce alimente trebuie să apelăm ca să nu mai simţim atât de profund vremea rece. Vedeta a mărturisit că seyonul rece îi dă adevărate bătăi de cap, chiar şi atunci când stă în casă. 

"Evident că pentru a te încălzi trebuie să fii acoperită. Şoşoneii şi păturicile pufoase pot fi de ajutor, însă eu am pentru tine un secret sănătos care să te scape de frig: 3 alimente minune care te încălzesc în mod natural şi mai sunt şi foarte bune pentru organismul tău!", a scris bruneta pe blogul personal. Ea a mărturisit că ardeiul iute, ghimbirul şi piperul negru sunt aliaţii ei în acest sezon.  

"Capsaicina, substanţa din ardei care îi conferă gustul înţepător, îţi pune imediat sângele în mişcare şi te ajută să te încălzeşti în mod natural. Găteşte cu ardei iute sau pune-l cu încredere lângă farfuria cu ciorbiţă sau friptură, dacă îţi place să-l mănânci aşa! Bonus: ajută la slăbit! Ghimbirul este o bombă de sănătate, aşa că îţi recomand să îl integrezi cât de mult poţi în reţetele tale. Te scapă şi de răceală, întăreşte imunitatea şi ajută şi la arderea grăsimilor! Revin la ideea că a mânca picant este un avantaj atunci când vrei să te încălzeşti. În plus, este sănătos şi gustos. Piperina, substanţa principală din piper, stimulează şi sistemul nervos şi ajută şi la ameliorarea durerilor", a completat Nicoleta Luciu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net