Cum se descurcă fata lui Minune, după ce s-a mutat cu iubitul ei! A renunţat la cariera muzicală?

Ultima actualizare:

    Carmen şi Franco s-au despărţitFoto: Facebook
Carmen şi Franco s-au despărţitFoto: Facebook

În urmă cu mai bine de două luni, Carmen Simionescu, fata lui Minune, fugea de acasă cu iubitul ei, Franco.

Deşi Adrian Minune nu a fost de acord la început cu povestea de dragoste dintre cei doi, în cele din urmă, acesta le-a dat undă verde, dar Carmen şi Franco sunt nevoiţi să se întreţină singuri.

Invitată în emisiunea ''Trăieşte-ţi viaţa'', Carmen, pe numele său adevărat, Silvia Claudia a declarat că se înţelege foarte bine cu părinţii ei: ''Mă aflu in relaţii foarte bune cu tatăl meu, vorbim zilnic, ne sunăm, şi ne spunem că ne iubim foarte mult. Relaţia cu părinţii mei este mai bună de când a apărut Franco în viaţa mea.''

Adi Minune
Adi Minune

În cele din urma, iubirea dintre Carmen si Franco a învins, iar acum amandoi se concentrează pe cariera ei.

Pe langă frumuseţe, Carmen se bucură de un talent înnăscut în muzică. A crescut printre instrumente muzicale si a primit de la tatăl ei harul de a cânta. La cei 16 ani ai săi, Carmen are deja propria ei melodie, şi îşi doreşte cu ardoare o carieră muzicală de excepţie.

''Pe plan muzical, în luna august voi începe înregistrările, apoi vor apărea şi videoclipurile. Am în plan o colaborare cu Connect-er'', a mărturisit ea.

În ciuda plecării acesteia de acasă, Carmen râmâne în continuare răsfăţata familiei: "Vreau să-i dau voie, ca să vada că viaţa lor nu e chiar roze, eu am să fac nunta, dacă ei vor fi cuminţi. Adică el sa fie baiat de casă, să-mi iubească fata, chiar dacă eu nu l-am vrut şi văd ca este băiat de casă. Pană la urmă, te faci frate cu dracu' ca să-ţi iubesti copiii", a ţinut să precizeze Adi Minune cu ceva timp în urmă.

De când s-au întors acasă, Franco şi Carmen nu mai sunt nevoiţi să se ascundă. Relaţiile dintre cele două familii sunt pe făgaşul cel bun, iar Carmen speră că într-un final totul va fi cum trebuie: ''Nu vreau să forţez lucrurile, sper că lucrurile se vor regla în timp. Franco îl apreciază foarte mult pe tata, îi apreciază munca de o viaţă", a dezvăluit aceasta.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net