Dan Ciotoi a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu artistul

Dan Ciotoi, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din industria muzicală românească nu trece prin momente foarte bune. Artistul și-a anunțat fanii că se află în spital din cauza problemelor de sănătate. Nu a oferit foarte multe detalii, alegând să fie discret.

Artistul are probleme de sănătate / foto: Facebook
Artistul are probleme de sănătate / foto: Facebook

Cântărețul a vorbit în trecut despre problemele sale de sănătate. A mărturisit că toate s-au întâmplat din cauza supărării, mai ales că a trecut printr-o mare suferință după despărțirea de soția sa, pe care a înșelat-o. Ulterior, Dan Ciotoi a mai suferit două intervenții chirurgicale, spunând după ceva timp că starea lui s-a îmbunătățit.

Dan Ciotoi: „O perioadă nu pot răspunde la telefon”

Artistul a postat pe pagina de Facebook o fotografie din spital, alături de cei apropiați. De asemenea, a transmis că o perioadă nu mai poate fi contactat pe telefonul personal și va fi găsit prin intermediul fiului său, Liviu Ciotoi.

„În "Concediu De Odihnă"! La o discuție specială, cu fratele meu și cu sora mea. Sper să ne revedem curând, Vă doresc sănătate tuturor!

P.S. O perioadă nu o să pot răspunde la telefon. Luați legătura cu Liviu , Liviu Ciotoi , fiul meu cel mare", a scris Dan Ciotoi, pe pagina de Faceook.

Dan Ciotoi în spital / foto: Facebook
Dan Ciotoi în spital / foto: Facebook

Are probleme de sănătate încă din copilărie 

Dan Ciotoi vorbea în trecut despre un episod care l-a marcat. Este vorba despre o răceală la plămâni care a fost tratată cu multă lipsă de profesionalism de către medici. 

„Am o amintire foarte puternică. Era domnul plutonier o persoană așa de rea că atunci când m-am îmbolnăvit nu a vrut să mă lase la infirmerie, mi-a spus să mănânc usturoi și să îi dau înainte că îmi trece. Așa m-am eliberat cu plămânii bolnavi. Asta este cea mai rea amintire. A fost o pleurezie. Am fost internat vreo 6 luni, dar mi-a trecut. Asta mi-a dat un impuls, am zis că <<uite, când muncești și muncești degeaba, nu te apreciază nimeni, nu ajungi nicăieri cu munca cinstită>>. Și am zis când ajung acasă, să fac Școala Populară de Arte și m-am zbătut și am vrut să cânt.”, a povestit artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner tavi clonda png
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net