Doi DJ-i de radio au băgat străinii în sperieţi! O bătrână a scos limba la ei pentru că..

Ultima actualizare:

Sunt colegi la acelaşi pos de radio şi par de nedespărţit şi în afara platoului. Răzvan Popescu şi Flick au ales să-şi petreacă vacanţa împreună.

Trei săptămâni au avut la dispoziţie să huzurească Răzvan Popescu şi Flick, vedetele de la Radio Zu. În prima săptămână amu fost la Praga, a doua au plecat către Malta, iar în cea de-a treia,  la Munchen iar de acolo la Lyon unde au închiriat o maşină şi au umblat prin Grenoble, Lyon, Geneva, la Chamonix langa Mont Blanc.

"De departe cel mai frumos a fost în Malta, o fostă colonie britanică unde încă se circulă pe partea dreapta. E de vizitat. Super ieftin şi avionul, şi cazarea. În perioada iunie -septembrie e doar soare, nu plouă niciodată. E o insula mare cam cât un judeţ din România alcătuită din câteva oraşe. Are de toate: plaje, istorie, distracţie, etc. Noi am avut noroc cu un băcăuan care lucrează acolo şi  care, când a văzut pe facebook că suntem în Malta, s-a oferit să ne fie ghid. Ne-a dus în Laguna Albastra, la Oraşul lui Popeye marinarul, la cetatea Medina (unde s-a filmat serialul  "Game of Thrones"). Foarte frumos a fost şi nordul Franţei, înspre Elveţia. Sunt nişte şosele, oraşe şi peisaje prin Alpi de-ţi vine să nu te mai întorci acasă", ne-a spus Flick.

Simpaticii dj-i au avut parte şi de peripeţii.

"Prin Munchen ne-am urcat în metrou fără bilet şi o băbuță ne-a păcălit că s-au urcat controlorii, noi am coborât repede, s-au închis uşile , iar babuța se strâmba prin geam la noi. Ne păcălise. În Grenoble am găsit maşina zgâriată iar când am dus-o înapoi la centrul de închirieri am parcat-o lângă un gard ca să nu se vadă zgârietura. Am prins o furtuna deasupra Munchenului şi ne-am învârtit o ora iar în avion langa noi era o băbuţă româncă foarte speriată şi evlavioasă. Noi o stresam şi mai tare pentru că vorbeam cât să ne auda cu replici gen:"De ce e preotul ăla în cabina piloţilor?", "Bă, tu ai văzut că nu mai merge motorul din dreapta, etc", ne-a mai povestit Flick, amuzat.

Una peste alta şi-au reîncărcat bateriile pentru că 7 săptămâni îi înlocuiesc pe Buzdugan si Morar, la radio Zu, în plus, au început un nou sezon de "Popescu si Flick", pe ZUTV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net