EXCLUSIV Brigitte este deja însărcinată cu Florin Pastramă?

Ultima actualizare:
Imagini de la cununia religioasă a lui Brigitte cu Florin Pastramă
Imagini de la cununia religioasă a lui Brigitte cu Florin Pastramă

Nunta pe repede înainte dintre Brigitte şi Florin Pastramă ar avea şi un alt motiv pe care cei doi îl ţin ascuns, deoarece au contract de exclusivitate cu PRO TV, unde au participat la reality-showul „Ferma – Un nou început”. S-ar părea că viitorul moştenitor Pastramă este pe drum, însă momentan vor să fie siguri că vedeta este bine din punct de vedere medical și că poate păstra sarcina.

Pe 7 iulie, Brigite (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) s-au căsătorit religios şi au făcut nuntă mare. Totul s-a petrecut rapid, pentru că cei doi s-au cunoscut abia la începutul anului, când au intrat împreună în reality-show-ul „Ferma – Un nou început”, de la PRO TV. Și iată că deja vorbim despre o posibilă sarcină. Prietenii spun că deja aceasta ar exista, însă Brigitte se rezumă să declare că momentan doar face tratamente pentru a rămâne gravidă.

Brigitte se teme de probleme și are sarcina supravegheată

Cuplul format din Brigitte și Florin Pastramă are exclusivitate în continuare cu PRO TV şi toată lumea aşteaptă cu nerăbdare ca Brigitte și Florin Pastramă să anunţe în cadrul vreunei emisiuni că aşteaptă un moştenitor. „Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă”, ne-au spus surse din apropierea vedetei.

Gaşca de fermieri de la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă
Gaşca de fermieri de la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă vor să-și facă luna de miere în Maldive

Brigitte și Florin Pastramă s-au dat de gol de multe ori în faţa prietenilor că ar aştepta un copil, însă nu au anunțat oficial fericitul eveniment. Cât despre luna de miere, Brigitte și Florin Pastramă au spus că o vor petrece pe Coasta de Azur. „Plecăm pe Coasta de Azur, pentru că fac tratament pentru o viitoare sarcina asistată şi de aceea trebuie să stăm pe aproape de casă”, a declara Brigitte pentru Click!.

Brigitte s-a cuplat cu Florin Pastramă în show-ul „Ferma”

Brigitte şi Florin Pastramă s-au cunoscut cu câteva zile înainte să intre în reality-showul „Ferma – Un nou început”, de la PRO TV, care a debutat pe micile ecrane în ianuarie. Chiar dacă la început au stat departe unul de celălalt, fiind în echipe diferite, Fermieri şi Bandiţi, Brigitte și Florin Pastramă s-au reîntâlnit şi au început o relaţie cu năbădăi. Brigitte era geloasă că Pastramă le făcea ochi dulci şi altor concurente. Duminica trecută, la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă, printre invitați s-au numărat Remus Boroiu, Otilia „Bilionera”, Kamara, Marius Crăciun, Cătălin Moroşanu şi Jorge, cel care i-a şi „cuplat” înainte de a intra în „Ferma” şi le-a făcut un vlog.


    Gaşca de fermieri de la nunta lui Brigitte cu Florin PastramăFoto: arhivă personală
Gaşca de fermieri de la nunta lui Brigitte cu Florin PastramăFoto: arhivă personală

Brigitte și Pastramă au dansat dansul mirilor pe o melodie românească şi au avut diverse delicatese în meniu, tortul fiind unul cu patru etaje. Fericirea lor a fost cu atât mai mare, cu cât Brigitte e deja însărcinată, însă Florin Pastramă vrea să dea vestea de abia după ce vor fi siguri că nu sunt probleme.

Citește și:

Brigitte, în straie ţigăneşti şi desculţă la nunta cu Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă se chinuie să facă un copil: «Ea vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot»

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net