EXCLUSIV Catrinel Menghia, despre scena de sex din La Gomera: «Nu era una de rutină»

Catrinel Menghia și Răzvan Fodor s-au despărțit în 2002, după doi ani și jumătate de iubire
Catrinel Menghia și Răzvan Fodor s-au despărțit în 2002, după doi ani și jumătate de iubire

La doar 33 de ani, Catrinel Menghia, cunoscută la nivel internațional sub numele de Catrinel Marlon, a reuşit să-şi facă o carieră cinematografică, cu filme atât în Italia și România, cât şi la Hollywood. Cea mai recentă realizare a lui Catrinel este filmul ”La Gomera”, regizat de Corneliu Porumboiu, propunerea României pentru Oscaruri.

Catrinel a vorbit cu reporterii Click! despre scenele sexy din ”La Gomera”, care va avea premiera vineri, 13 septembrie, dar și despre viața ei de mămică și despre relația pe care o are în prezent cu primul ei iubit, Răzvan Fodor.

  • Click!: Ne revedem după 20 de ani şi încă de la început te voi întreba de ce ţi-ai schimbat numele din Menghia în Marlon?

Catrinel Marlon: E o poveste foarte lungă. Numele meu de familie în dialectul sicilian sună oarecum ciudat, ca să spun aşa, într-un mod drăguţ. Şi atunci, când am făcut primul meu film în Italia, regizorul m-a întrebat cum mă voi prezenta la public cu acest nume. I-am zis că e foarte simplu, mă prezint cu acest nume, care va fi uşor de reţinut. Nu aveam o problemă, dar într-un final am zis că-mi schimb numele, dar o să ţin M-ul. Am inventat o poveste despre iubirea mea pentru Marlon Brando şi mi-am schimbat numele în Marlon.

Catrinel Menghia apare goală în ”La Gomera”
Catrinel Menghia apare goală în ”La Gomera”
  • Ai o filmografie impresionantă, am văzut pe IMDb că ai jucat în câteva episoade din „CSI -  Vegas”. Care este diferenţa dintre un film românesc şi un proiect internaţional, ca stil de lucru?

În primul rând, îţi mulţumesc, eşti primul care s-a uitat pe fişa mea de IMDb. Toată lumea crede că „La Gomera” este primul meu film. Diferenţele sunt diferenţe. Noi acum vorbim despre un film de cinema, dar şi despre o serie TV. E o industrie la Hollywood, e ca şi când ai merge la birou, se filmează, mergi acasă şi apoi te întorci a doua zi la alte filmări. Aşa e la CSI. La filmul de cinema, este cu totul o altă organizare, care depinde şi de bugetul filmului. De obicei se filmează pe bucăţi. De regulă, producţiile au nişte costuri, nu-şi convine să te opreşti. La noi filmele se fac cu buget redus, de la 4 la 6 săptămâni. Cine are un buget mai mare se poate întinde şi pe mai multe săptămâni.

  • Ai filmat nişte scene mai fierbinţi...

Da, este o scenă mai fierbinte, ai văzut şi tu filmul. Exact la începutul filmului există o scenă-cheie, nu o scenă de rutină. A fost o scenă care trebuia în film şi nu se putea fără ea.

Catrinel Menghia se află zilele acestea în ROmânia, unde promovează filmul ”La Gomera”
Catrinel Menghia se află zilele acestea în ROmânia, unde promovează filmul ”La Gomera”
  • Ce urmează pentru tine în carieră după „La Gomera”?  

Anul trecut am început să lucrez pentru o producţie din Franţa care s-a oprit, dar sper să finalizez acest proiect. Iar acum sunt ocupată cu promovarea filmului „La Gomera” prin România, dar şi prin lume. Vom merge la diferite festivaluri.

  • În urmă cu 20 de ani ai avut o relaţie cu Răzvan Fodor, pe atunci solistul trupei Krypton. Ai mai păstrat legătura cu el, aţi mai vorbit?

Nu ţin legătura cu Răzvan, însă având în vedere că există social media, reuşim să vedem câte un pic din viaţa fiecăruia fără să vorbim la telefon. Mai fac câte o apreciere, un like la postările lui şi ale soţiei. Fiecare avem familiile noastre, eu sunt mamă la rândul meu, am un copil de şase luni dar nu sunt căsătorită, am un iubit (producătorul de film Massimiliano di Lodovico, n.r.)


    Catrinel Menghia și Răzvan Fodor s-au despărțit în 2002, după doi ani și jumătate de iubire
Catrinel Menghia și Răzvan Fodor s-au despărțit în 2002, după doi ani și jumătate de iubire

Citește și:

Catrinel Menghia a slăbit 15 kg în șapte luni. A fost splendidă pe covorul roșu

Catrinel Menghia, răvășitoare într-o rochie roșie, în ultima zi a Festivalului de la Veneția

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg