EXCLUSIV Györfi, ţi-au luat-o silicoanele la vale! După trei intervenţii la sâni e trimisă din nou la cuţit

image
2014 Aşa arată acum sânii Danielei după trei operaţii

Daniela Gyorfi (45 de ani) are mari probleme cu silicoanele! După trei intervenţii la sâni, medicul estetician Youssef Chawi o trimite pe solistă din nou la cuţit. Îi recomandă, de urgenţă, o operaţie de ridicare, care o costă aproximativ 2.000 de euro.

Cele trei operaţii la sâni, una la nas şi multe alte intervenţii estetice la faţă i-au dat bătăi de cap Danielei Gyorfi. Din păcate, rezultatul acestora e departe de a fi perfect. Daniela a filmat, zilele acestea, două videoclipuri cu vechiul ei partener de manele, Liviu Guţă, şi speră să rupă din nou gura târgului. Click! a intrat în posesia unor fotografii de la filmări, iar ţinutele sexy ale Danielei au lăsat la vedere un bust... ca după bombardament, sânii fiind deplasaţi inestetic. Contactat de Click!, medicul  estician Youssef Chawi o trimite pe solistă, de urgenţă, la cuţit: “Se vede clar că sânii sunt foarte lăsaţi. Nu necesită o schimbare de silicoane, i-aş recomanda mai degrabă o ridicare. Părerea mea este că şi-a mărit protezele, şi din cauza greutăţii şi a mişcărilor din timpul dansului, siliconul a alunecat”, ne-a spus chirurgul. Repararea sânilor o va costa pe solistă în jur de 2000 de euro. În urmă cu 14 ani, Györfi şi-a pus prima pereche de silicoane, însă ulterior a avut nevoie de reparaţii capitale. În 2012, Daniela şi-a făcut o nouă intervenţie, pentru că proteza sânului stâng i se deplasase.

image
2000 Daniela a pozat în Playboy imediat după ce şi-a pus silicoane

image
Solista a avut un decolteu-şoc la filmările noului videoclip. Medicul estetician Youssef Chawi o sfătuieşte să-şi repare urgent sânii
meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Forbes FOTO Shutterstock
regiunile ucrainene unde rusii fac referendumuri foto france24
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf