EXCLUSIV La ce şcoli de fiţe merg copiii vedetelor

image
Reghe junior va studia în limba engleză

Vedetele scot bani grei din buzunare ca să-şi dea odraslele la şcoli înalte. Majoritatea preferă instituţiile de învăţământ cu ştaif din afară sau şcolile private din Bucureşti, unde micuţii învaţă mai multe limbi străine. Mutată cu familia în Arabia Saudită, Anamaria Prodan l-a înscris pe Reghe junior la Şcoala Americană din Riad.

Fostul tehnician al Stelei, Laurenţiu Reghecampf (39 de ani), a semnat un contract pe două sezoane cu echipa de fotbal Al-Hilal, drept pentru care soţia lui, Anamaria Prodan (41 de ani), s-a văzut nevoită să-şi urmeze soţul împreună cu familia în Arabia Saudită. Prodanca şi familionul au acum o reşedinţă de vis în capitala Arabiei Saudite, Riad, drept pentru care a decis să-şi înscrie fiul, pe Laurenţiu Reghecampf junior, la Şcoala Americană din acelaşi oraş.

Reghe junior, alias Bebeto, cum este alintat în familie, a împlinit pe 31 august şase anişori, iar părinţii s-au interesat din timp la ce şcoală să-l dea, pentru ca micuţul, care va păşi toamna aceasta în clasa I, să aibă parte de o educaţie aleasă.

L-am înscris la Şcoala Americană din Riad. A contat foarte mult că şcoala este aproape de casa noastră. Nu i-am cumpărat uniformă, pentru că acolo se duc îmbrăcaţi cum vor, îi lasă pe copii să se exprime liber. Rechizite i-am cumpărat tot de acolo. Bebe va face şcoala în limba engleză şi, în plus, va studia germana şi spaniola”, a declarat Anamaria  Prodan, în exclusivitate, pentru Click! Pentru un an de şcolarizare la instituţia de învăţământ din Riad, impresara şi soţul ei vor plăti pentru educaţia fiului lor nu mai puţin de 14.000 de euro. 

image

Raluca Moianu şi Mara, pregătiri pentru clasa a IV-a!

„Fiica mea va trece anul acesta în clasa a IV-a, la Şcoala nr. 11 “Ion Heliade Rădulescu”, şi este foarte încântată că va începe să studieze istoria şi geografia. În plus, ea chiar insistă să îi cumpăr caiete şi cărţi de chimie şi fizică pentru că vrea să fie mai mare, dar nu este cazul. Pentru noul an şcolar i-am cumpărat toate rechizitele necesare: caiete, coperţi, penar, creioane, stilouri şi un ghiozdan cu întărituri pe care îl poate purta pe spate. Ghiozdanul şi l-a ales special pentru că avea imprimată imaginea unor pantofi de balet, aceasta fiind marea ei pasiune”, ne-a povestit Raluca Moianu (46 de ani). 

image
3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
tragedie cobadin jpg
image
image
image
image
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham
kanye kim pete jpg
vlăduța lupău png
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg