Fiicele maneliştilor au decolteuri de infarct

Ultima actualizare:

    Carmen, fiica lui Adi Minune, şi-a etalat trupul de divă, la plajă
Carmen, fiica lui Adi Minune, şi-a etalat trupul de divă, la plajă

Florin Salam şi Adi Minune au cu ce se lăuda, căci fiicele lor ar putea câştiga lesne un concurs de frumuseţe. Carmen Simionescu (19 ani) şi-a încins fanii de pe Facebok cu fotografiile ei în costum de baie, în care îşi etalează bustul apetisant. Nici prietena sa, Betty Salam (17 ani), nu se lasă mai prejos, având un decolteu natural de invidiat.

Aşchia nu sare departe de trunchi, astfel că Betty Salam şi Carmen Simionescu (19 ani) şi-au făcut deja debutul în muzică. Recent, fiica  lui Adi Minune şi-a lansat un nou videoclip, “Shake It”, realizat de regizorul Bogdan Daragiu, care îi este şi partener de viaţă. Dar acesta a regizat şi a filmat şi videoclipurile anterioare ale artistei, precum “You Got It”, “Minte-mă” şi “Viciul Meu”.

Conştientă de atuurile ei fizice, Karmen, pe numele ei de scenă, a publicat pe contul personal de Facebook mai multe fotografii din vacanţă, în care apare în costum de baie. Fanii s-au şi grăbit să o complimenteze, inclusiv pentru cele trei tatuaje pe care şi le-a făcut în această vară.


    Betty, fiica lui Florin Salam, are un bust imens, natural 100%
Betty, fiica lui Florin Salam, are un bust imens, natural 100%

Dar şi Betty Salam vine puternic din urmă. La 17 ani, ea arată ca o adevărată bombă sexy, având un decolteu demenţial, 100% natural, cu care le-a tăiat răsuflarea turiştilor de pe plajă. Însă ea postează foarte rar pe Internet fotografii în ipostaze incendiare, căci încă ştie de frica lui Florin Salam. Acum doi ani, la şase ani de când mama ei a încetat din viaţă,  în urma unor probleme hepatice, Betty a lansat o piesă în memoria acesteia,  intitulată “Acolo sus”. Apoi, s-a bucurat de succes cu melodia “Bine pentru tine”, pe care o cântă alături de Matteo.

Ambele sunt îndrăgostite lulea

simeon stalpnicul png

Betty se pregăteşte de nuntă. Ea acceptat cererea în căsătorie a iubitului, Cătălin Vişinescu, care e şi pe placul viitorului său socru, Florin Salam. Iar Carmen şi-a găsit fericirea în braţele lui Bogdan Daragiu, un regizor de videoclipuri foarte talentat, la adresa căruia Adi Minune are numai cuvinte de laudă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net