Fostul iubit al Cristinei Cioran, show total în fața Tribunalului. Alex Dobrescu s-a dezbrăcat și s-a ales cu brățară la picior

Ultima actualizare:

Marți, 23 aprilie, Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) s-au întâlnit în sala de judecată. Actrița a câștigat și a obținut un alt ordin de restricție împotriva fostului iubit. Și iată că, după ce zilele trecute a lovit un reporter de la Antena Stars, și de data aceasta Alex Dobrescu continuă să șocheze cu comportamentul lui. Fostul partener de viață al Cristinei Cioran și-a dat jos tricoul și a rămas la bustul gol în fața Tribunalului!

Alex Dobrescu nu s-a dezmințit nici de această dată și a făcut show la tribunal / foto: arhiva Click
Alex Dobrescu nu s-a dezmințit nici de această dată și a făcut show la tribunal / foto: arhiva Click

Cristina Cioran a obținut, marți, 23 aprilie 2024, un alt ordin de restricție. Alex Dobrescu nu se mai poate apropia de actriță și fetița lor. Mai mult decât atât, bărbatul va fi monitorizat timp de 10 luni. Astfel, el este obligat să poarte acea „brățară” specială la picior. Dar se pare că nu este așa afectat de decizia magistraților, căci imediat după proces, s-a dat în spectacol în fața Tribunalului.

Fostul logodnic al Cristinei Cioran a rămas în bustul gol, după ce a renunțat la tricou. De asemenea, a mărturisit pe rețelele de socializare că va purta cu mândrie brățara de monitorizare în următoarele 10 luni.

Alex Dobrescu, show la Tribunal, la bustul gol

„S-a terminat speța cu ordinul, o să port o brățară cu mândrie. Am voie să văd fata neîngrădit”, a scris Alex Dobrescu, pe pagina sa personală de Instagram.

Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) se află în mijlocul unui adevărat scandal de ceva timp. Actrița a făcut apel și a contestat decizia magistraților de a nu prelungi ordinul de protecție împotriva fostului partener de viață, susținând că se teme pentru siguranța ei și a fiicei sale, iar de această dată a avut câștig de cauză. Mai mult decât atât, probele depuse de avocații vedetei în fața instanței au dus la o hotărâre mult mai dură, el fiind nevoit să poarte la picior brățară de monitorizare timp de 10 luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net