FOTO Cum arată părinții lui Catrinel Menghia! De unde a moștenit vedeta frumoasele trăsături

image
Mama lui Catrinel Menghia, în tinerețe

Catrinel Menghia a publicat în mediul virtual câteva imagini de colecție în care apar părinții săi în tinerețe, iar admiratorii acesteia au înțeles, într-un final, de unde a moștenit actrița frumoasele trăsături. Iată imaginile cu părinții lui Catrinel, dar și câteva poze cu vedeta de când era de vârsta fiicei sale!

Când vine vorba de showbiz, atunci când pe copertele revistelor apare vreo frumusețe, majoritatea persoanelor se întreabă cât de modificată a fost poza reală pentru a arăta atât de bine sau câte intervenții estetice are modelul respectiv. Totuși, există și cazuri în care unele dintre cele mai frumoase fotomodele, actrițe, cântărețe ș.a.m.d demonstrează că sunt în proporție de 100% naturale, atunci când aleg să publice imagini pe rețelele de socializare din copilărie sau poze în care apar părinții lor în tinerețe. 

image
Catrinel a moștenit trăsăturile de la mama sa

Acesta este și cazul lui Catrinel Menghia, care a ales să scoată „la lumină” câteva imagini cu părinții săi, cu precădere cu mama ei, de la care se pare că a moștenit trăsăturile frumoase. De asemenea, un alt detaliu interesant a ieșit la iveală atunci când actrița a oferit publicității și câteva poze cu ea, din copilărie.

image
Catrinel Menghia, când era mică, alături de mama sa

Fanii acesteia au fost plăcut surprinși să constate faptul că fetița lui Catrinel, micuța Caroline, seamnănă extrem de mult cu mama sa în perioada când erau de aceeași vârstă, încât parcă ar fi gemene. Catrinel seamănă, la rândul ei, cu mama sa, într-un procentaj destul de mare, singurele diferențe putând fi puse pe seama diferențelor de stil ale anilor respectivi. De asemenea, fotomodelul pare să aibă buze ceva mai pline decât cea care i-a dat viață, însă i-a moștenit cu certitudine acesteia trăsăturile, cea mai mare asemănare dintre ele putând fi observată în zona ochilor. 

image
Părinții lui Catrinel Menghia

Catrinel Menghia (33 de ani) și iubitul ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico (41 de ani), au aniversat anul acesta, în data de 20 septembrie, 8 ani de relație. Cuplul are împreună o fiică, Caroline Léon, născută în luna februarie, după care fericita mămică este „topită”.

Regizorul i-a devenit partener de viață, după ce modelul a divorțat de fostul ei soț, Massimo Brambati, în 2011, după o căsnicie de 6 ani, în urma infideliății bărbatului. Despre Massimiliano însă, Catrinel vorbește întotdeauna cu zâmbetul pe buze. 

image
Catrinel Menghia, când era mică, alături de mama saFoto: Instagram

„Massimiliano este … a fost cel mai bun prieten al meu și, dintr-o mare prietenie, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Îmi cunoaște întreaga familie, părinții se cunosc. Facem sărbătorile împreună. Fiecare Crăciun, Paște”, spunea Catrinel Menghia, în anul 2016, pentru Antena Stars.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
resize foto adaptive (1) jfif
colaj grecia jpg
vedete nemachiate jpg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
Kate Moss