Gabriela Cristea va avea la nuntă o singură domnișoară de onoare. Este fiica unui cuplu celebru din România

image
Mădălin Ionescu, la absolvirea facultății fiicei sale, Ștefania

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor căsători pe 24 august, iar cei doi vor avea o singură domnișoară de onoare. Ea este fiica unui cuplu celebru din România, care de curând a absolvit facultatea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se vor cununa religios după patru ani de când au făcut actele. Cei doi au hotărât să-i roage pe Mădălin Ionescu și soția lui să le fie nași, iar pe fiica delor doi, Ștefania, să fie domnișoară de onoare, potrivit wowbiz.ro.

Deși au devenit soț și soție în anul 2015 și sunt părinții a două fetițe superbe, cei doi au organizat o nuntă mai restrânsă, unde vor participa cele mai apropiate persoane. 

image
Mădălin Ionescu, la absolvirea facultății fiicei sale, Ștefania

Cei doi soți urmează să-și boteze fetița cea mică, pe Iris, și să organizeze și cununia lor religioasă în doar două zile, fiind de la sine înțeles că partenerii sunt pe ultima sută de metri a planificărilor, pentru ca cele două petreceri să iasă exact așa cum și-au imaginat.

„E alergătură multă la nuntă, aşa că eu mă relaxez la probă. Nu este rochia mea, a mea va fi surpriză. Mai avem timp pentru rochia de botez. Încă nu am ales meniul, doar la botez am ales, acum nu ştim ce măncăm. Cumpăr nişte mici, văd eu ce le dau să mănânc, dar noi dăm petreceri la care oamenii se distrează”, declara Gabriela Cristea la Antena Stars în urmă cu ceva vreme.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor cununa religios

„Am un inel de logodnă, dar nu îl pot purta în acest moment pentru că am născut doi copii și am câteva kilograme în plus. Nu mă înfometez, dar trebuie să am grijă până la nuntă. Trebuie să te gândești la tot, verigheta chiar trebuie să te reprezinte. Eu nu port bijuterii în casă pentru că se murdăresc, se zgârie. Eu merg pe varianta simplu, simplu.”, spunea Gabriela Cristea. 

Fericiții părinți au intrat în febra ultimelor pregătiri pentru două dintre cele mai frumoase și emoționante evenimente din familia lor. Dornici de o locație specială, unde să-și sărbătorească din plin iubirea și bucuria venirii unui nou membru în familie, cei doi au ales o locație specializată în astfel de evenimente și au stabilit că petrecerea va avea loc la începutul lunii septembrie.

„Căutăm o locație frumoasă, un spațiu generos. Vor fi mulți copii, desigur. Am fost acolo (la locație n.r) de multe ori, inclusiv la botezul Petrei (n.r. fiica nașilor, Cristina Siscanu și Mădălin Ionescu). Am fost impresionați de fiecare dată de locație și de profesionalismul oamenilor, așa că alegerea a fost simplă”, declara Gabriela Cristea.

Dorian Popa
FotoJet jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (1) jpg
sotie cumpanasu jpg
image png
cristina rus accident 2 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg