George Simion își ține în brațe primul moștenitor! Ilinca a adus pe lume un băiat: „M-ai făcut bogat!”

George Simion și soția sa, Ilinca, au devenit părinți pentru prima dată. În urmă cu doar câteva ore, tânăra a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, rodul iubirii dintre ea și liderul AUR. Fericitul anunț a fost făcut de către politician, prin intermediul unei postări pe Facebook. 

George Simion și Ilinca au devenit părinții unui băiețel / foto: Social media
George Simion și Ilinca au devenit părinții unui băiețel / foto: Social media

George Simion și Ilinca au devenit arhicunoscuți în urma nunții grandioase pe care au făcut-o anul trecut, într-o comună din Vâlcea. La scurt timp de la marele eveniment, a fost anunțat faptul că liderul AUR se pregătea să aibă un moștenitor. 

George Simion: „Mulțumesc, Ilinca mea!”

Atât George, cât și Ilinca trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda criticilor aspre din cauza diferenței lor de vârstă. Se iubesc fără rețineri și trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Pe pagina personală de Facebook, politicianul a anunțat venirea pe lume a primului lor băiețel. De asemenea, liderul AUR a postat și o imagine cu soția sa, aflată pe patul de spital, recuperându-se după naștere. 

„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!(...) Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea.”, a scris George Simion, pe pagina personală de Facebook.

Și-au dorit copii de la începutul relației 

La scurt timp după aflarea veștii că va deveni tătic, George Simion a anunțat, extrem de fericit, dorința acestuia și a soției sale de a avea o familie numeroasă.

„Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, spunea George Simion, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net