Horia Brenciu nu se poate obișnui cu gândul că tatăl lui nu mai e. Ce gesturi emoționante face


    Tat[l lu Horia Brenciu a murit la începutul acestui an
Tat[l lu Horia Brenciu a murit la începutul acestui an

Horia Brenciu și-a pierdut tatăl la începutul acestui an, iar de atunci, artistul nu-și poate reveni. De fiecare dată când are drum spre Brașovul natal, Brenciu trage o fugă și pe la casa în care trăia părintele său, însă acum nu mai are cine să-l întâmpine sau să-i spună o vorbă bună. Mai mult, expansivul jurat de la "X Factor" s-a obișnuit să facă anumite gesturi de care nu se poate desprinde: vrea mai mereu să-și sune părintele, vizitează încă locuința tatălui și vorbește cu părinții săi, despre care spune, cu siguranță, că îl pot auzi din Împărăția Cerurilor.

Cum zilele trecute, Horia a împlinit 44 de ani, acesta a fost nevoit să accepte un lucru greu. Tatăl lui nu a mai fost acolo să-i ureze la mulți ani. Cântărețul are și acum tendința de a-și suna tatăl, cu care avea o relație extrem de apropiată. Mai mult, bărbatul care a decedat la 85 de ani se afla mereu în primele rânduri la spectacolele fiului de la Sala Palatului, fiind mai înfocat susținător.

Solistul cu unul dintre cele mai bune show-uri live a stat de vorbă cu cei de la life.ro și le-a mărturisit că simte lipsa acută a celui care l-a crescut de când mama sa a murit, pe când Horia avea doar 11 ani.

“Instinctiv, atunci când sunt la volan, pun mâna dreaptă pe telefon să-l sun, dar după aceea îmi retrag mâna şi-mi aduc aminte.... Indiferent unde aveam concert prin ţară, treceam prin Braşov. Şi acum trec, ajung acasă, mă uit peste gard, în curte… În continuare cred că voi face aceste lucruri încă mult timp şi nu mă gândesc să scap de obişnuinţa asta. E ceva firesc. În continuare vreau să-l sun şi în continuare vreau să-mi răspundă. Avea un mod special, unic, de a-mi răspunde la telefon de care îmi aduc aminte cu plăcere. Şi în continuare este o componentă care îmi lipseşte, dar care este mereu în mintea mea…”, a povestit Horia Brenciu.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png