Imagini noi cu Ionela Prodan, în curtea spitalului! Cântăreaţa este internată de o săptămână


    În urmă cu o lună, Ionela Prodan făcea eforturi să se menţină pe linia de plutireFoto: arhivă personală
În urmă cu o lună, Ionela Prodan făcea eforturi să se menţină pe linia de plutireFoto: arhivă personală

Medicii o monitorizează atent în continuare pe Ionela Prodan. Interpreta de muzică populară a ajuns la spital în urmă cu o săptămână şi a acuzat probleme cardiace, însă se pare că nu doar inima îi face probleme artistei. În acest weekend, fiica ei Anamaria Prodan şi-a scos mama la plimbare în curtea spitalului. Vizibil slăbită, cântăreaţa a fost ajutată de cele două fete ale sale să facă meargă câţiva paşi.

Ionela Prodan (70 de ani) rămâne internată de mai bine de o săptămână la spitalul Fundeni cu probleme grave de sănătate. Inițial, artista, în vârstă de 70 de ani, a acuzat probleme cu inima, însă în această direcție nu sunt motive de îngrijorare, ci pe partea digestivă. Apropiaţii ei susţin că şi pancreasul i-ar afecta sănătatea interpretei.  

simeon stalpnicul png

"Noi ştim precis că e la Fundeni. (...). Are pe sistemul digestiv un necaz, nu nu dăm - dar spunem că acel organ pe sistem digestiv, pancreasul - este foarte important. În primul rând, fabrică insulină, dar are şi un rol de neînlăturat: produce enzime care sunt foarte importante la digestie. (...). Ionela Prodan e o femeie puternică. Eu ştiu că a avut o suferinţă mare, mi-a mărturisit o dată când eram la o televiziune.

(...).Ea mi-a spus că a avut o mare dezamăgire, pentru că intrând în politică... Asta a necăjit-o foarte mult. A fost trimisă în judeţul Harghita, unde nu avea cum să iasă parlamentar. (...). Bolile grele nu i-ar permite să fie aşa de radiantă. Pe de altă parte, nu ai cum să slăbeşti aşa de mult cu ajutorul unei diete. (...). S-a dovedit că era o problemă în sistemul ei digestiv", spunea Florin Condurăţeanu, recent, despre Ionela Prodan.

În acest weekend, cele două fiice ale sale au mers în vizită la mama lor la spital şi au scos-o la aer în curte. Interpreta a încercat să-şi păstreze zâmbetul şi să-şi ascundă suferinţa sub o pereche mare de ochelari de soare. 

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
bogdan ioan la vocea  jpg
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg