Încă o vedetă pleacă din ţară: «Simt că trebuie să mă rup de tot»

image
Silvia Lăuneanu a anunţat că îşi ia "jucăriile" şi pleacă

După Connect-R, care pleacă în America pentru nişte concerte, după Claudia Pavel (Cream), Andreea Antonescu sau Anamaria Frentz, care şi-au încercat norocul peste hotare, dar fără succes, după fostul ei coleg din trupa De La Vegas, Daniel Robu, care de aproape un an s-a mutat în Las Vegas şi LA, a venit rândul „fetei cu vioara”, Silvia Lăuneanu, să ia drumul străinătăţii.

Frumoasa brunetă s-a întors săptămâna trecută dintr-o vacanţă la New York cu planuri mari de viitor. O să-şi lase casă, familie, prieteni şi, la 26 ianuarie va pleca din nou în America, de această dată pentru mai mult timp. Cel puţin până la vara nu va mai reveni în ţară. Acolo va face nu muzică, ci sport. „La New York mă duc pentru nişte cursuri de perfecţionare, vreau să-mi iau acreditarea pe Tae Bo şi acolo, m-am interesat, sunt cei mai buni instructori”, explică Silvia Lăuneanu, care este deja instructor acreditat de Kombat fit, de fitness şi personal trainer. După această perioadă de specializare, va pleca în Qatar, unde va lucra ca instructor pentru femei într-un SPA de lux.

Schimbarea este una importantă în viaţa ei. „Am 39 de ani, dar sunt într-o perioadă a vieţii în care simt că trebuie să plec, să mă rup de tot. Şi de mama, şi de căţelul meu, Oxy, şi de prietenele cu care sunt obişnuită să mă văd seară de seară, de cursantele mele de la sală, de cariera muzicală... Dar am nevoie de ceva nou. E o provocare”, mai spune Silvia, care promite să-şi ia şi vioara cu ea şi să nu renunţe nicio secundă la muzică.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
pasaj domnesti foto fb ionel scriosteanu
zentiva
image
image
image
image
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg