INTERVIU Pavel Bartoș: "Pandemia asta m-a învățat că trebuie să avem timp pentru cei dragi nouă"

Ultima actualizare:

    Pavel Bartoșfoto: PRO TV
Pavel Bartoșfoto: PRO TV

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de teatru, film și televiziune a primit un nou rol, cel de prezentator al show-ului "Masked Singer România", de la Pro TV, o emisiune care i se potrivește mănușă. Am stat de vorbă cu Pavel Bartoș (46 de ani) despre noul său proiect, familia lui, sotia Anca, fiicele Eva (17 ani), Sofia (7 ani) şi Rita (13 ani), dar și proiectele pe care le are în următoarea perioadă.

  • Click!: Ne vedem din nou, de data asta pe platourile de filmare ale unei noi emisiuni. Cum ești?

Pavel Bartoș: Uite, n-am voie să mă plâng, pentru că fac ceea ce-mi place. Prezint un nou show, sezonul doi din "Masked Singer", stau lîngă niște oameni minunați, sunt într-o echipă tare. Deci nu mă plâng.

  • În pandemia asta tu ai făcut multe, televiziune, film...

Da, am avut o pauză de vreo 2-3 săptămâni în care mi-am dat seama ce-i cu pandemia asta și am zis că nevoia mea de creativitate s-a relocat, cum s-ar zice. În mare majoritate, online, până au ieșit toți din case, iar apoi m-am apucat de teatru, filmări.


    Bartoș și Smiley, o echipă fantastică pe scenăfoto: Instagram
Bartoș și Smiley, o echipă fantastică pe scenăfoto: Instagram
  • E greu să filmezi fără prietenul Smiley?

Este ciudat, nu poți să zici că e greu. Tot timpul mă uit în stânga și dreapta și nu știu unde este. În primele două ediții a fost greu. Cu el mă completam foarte bine, aveam tipul ăsta de parteneriat. Și am zis, <stai că sunt ca la "Vocea României", singur pe scenă>. Îmi e dor de energia lui...

  • Începeți acum filmările la "Românii au talent".

Noi 10-11 ani toate show-urile le-am făcut împreună. În general îmi e dor tare de el.

  • Acum ai un show legat de măști, ceea ce e legat de teatru.

Eu îi înțeleg mult mai bine pe cei care poartă măști, pentru că și eu port într-un spectacol un costum de 17 kilograme. Numai că ei poartă și măști pe cap și sunt senzaționale. Eu sunt surprins de cât de bine sunt făcute. Sunt niște chițibușeli și detalii. La piesa "Natură moartă cu nepot obez" și eu am un costum în care slăbești 2 kilograme.

  • Ai terminat filmările pentru "Masked Singer". Ce urmează pentru tine?

În primul rând vreau să mă relaxez, o să mergem cu familia la munte, vor fi câteva zile de vacanță, după mă apuc la preproducția filmului "Ramon", pe care îl filmez în noiembrie. Voi lucra cu Jesus del Cerro, Anghel și Marius Damian. Lucrăm. Pandemia m-a făcut să mă prioritizez, am zis să fac ceea ce-mi place mie. Am 9 spectacole la teatrul Odeon. Nu pot juca spectacolele cu pauză, care au mai multe personaje.


    În luna mai, Pavel Bartoș și familia au apărut, cu toții, pe coperta revistei VIVAfoto:VIVA
În luna mai, Pavel Bartoș și familia au apărut, cu toții, pe coperta revistei VIVAfoto:VIVA
  • Ce fac fetele tale?

Cresc. Și mă întreabă cum e la filmările pentru Masked Singer, însă cu rigorile astea nu au voie să vină aici, pentru că nu e ca la orice tip de live. Ele așteaptă să vadă showul din toamnă.

  • Fiica cea mică, Sofia, merge anul asta la școală. Ești pregătit?

Da, știi cum e, viața m-a învățat să mă nasc să fiu pregătit. Va întra în clasa a-I-a, are 7 ani. Rita, cea mijlocie, este clasa a VII-a, ea este cu desenul, vrea să se facă arhitect, să dea la arhitectură. Cea mare, Eva, intră într-a XII-a, ar vrea să dea la Drept sau mai vedem.

  • Nici una nu vrea să se facă actriță?

Cred că cea mică, Sofia. Într-un fel mă bucur că nu le-am impus ceva, au opțiuni și ele vor alege, la vârsta la care trebuie, ce vor să facă cu viața lor.

  • Timp pentru familie mai ai, să stai cu ele?

Pandemia asta m-a învățat că trebuie să avem timp pentru cei dragi nouă. 

Citește și:

Pavel Bartoș, despre viața de familie: «Dacă ies de mână cu fata cea mare, zice lumea că îmi e iubită»INTERVIU Mihaela Rădulescu, despre revenirea la PRO TV, critici și operații: «Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara»

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net