Maria Marinescu: «Iubesc, sunt măritată cu omul pe care îl iubesc»

Ultima actualizare:

    Maria a depus actele de divorț în 2013,  dar nu s-a îndurat să-l părăsească pe  Frank, aflat într-o închisoare din Franța
Maria a depus actele de divorț în 2013, dar nu s-a îndurat să-l părăsească pe Frank, aflat într-o închisoare din Franța

Designerul a vorbit miercuri seară, în exclusivitate, în emisiunea Click! de la Prima TV, despre motivul pentru a decis să continue mariajul cu Frank Colin.

Fost luptător de elită în Legiunea Străină, Frank Colin, soțul creatoarei de modă Maria Marinescu, se află închis din aprilie 2013 într-o închisoare din Franţa, după ce numele său a apărut într-un dosar de trafic de droguri. În primăvara lui 2014, Maria a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere pentru desfacerea căsătoriei de comun acord. S-a înţeles atunci cu Frank să-i păstreze numele, dar și cum să împartă averea famliei. Iar copilul lor, Levin (4 ani), urma să rămână în grija ei. În toamna anului trecut însă, Maria Marinescu s-a sucit la 180 de grade şi şi-a retras actele.“A fost ceva la un moment dat care până la urmă nu s-a concretizat. Așa am simţit în momentul ăla. Contează foarte mult şi faptul că eşti măritată, adică actul în sine şi copilul. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă nu l-am fi avut pe Levin. Iubesc, sunt măritată cu omul pe care îl iubesc. Eu când nu iubesc simt că mă ofilesc”, a explicat creatoarea de modă pentru emisiunea Click!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
555 (4) jpg
image png
banner Enzo de la Chefi la cuțite png
fuego in copilarie jpg
banner babs png
stefan banică jr jpg
Andreea Balan jpg
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net