Maria Marinescu, poze rare din vacanțele exotice cu Alin Petrache. Ce fericiți sunt în familia cu cinci copii

Ultima actualizare:

    Maria și Alin, pe plajă, în Filipine Sursă foto: Arhivă personală
Maria și Alin, pe plajă, în Filipine Sursă foto: Arhivă personală

Designerul vestimentar Maria Marinescu (42) și Alin Petrache au o familie mare și fericită. Părinții a cinci copii, cei doi îmbină cu succes profesia cu o viață personală împlinită, iar recent Maria a devenit mult mai activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii fotografii și impresii.

Maria Marinescu și Alin Petrache s-au căsătorit în 2016 și au împreună un cămin în care nu este liniște niciodată. Mare parte din timp le este ocupat de creșterea celor cinci copii pe care îi au: Alin este tatăl a trei fete rezultate din fostul mariaj, Maria are un băiețel din căsătoria cu Frank Collin, iar împreună sunt părinții lui Iacob, în vârstă de aproape patru ani. 

Maria și Alin sunt căsătoriți din 2016
Maria și Alin sunt căsătoriți din 2016

Recent, Maria Marinescu a devenit foarte activă în mediul online, acolo unde încarcă fotografii, distribuie clipuri video de acasă și din oraș și răspunde întrebărilor primite din partea fanilor. Unul dintre ei a provocat-o să facă publice fotografii din vacanța preferată, iar Maria a scos din arhivă niște imagini dintr-o escapdă exotică din Filipine. În cadre, apare ea alături de cel care i-a readus fericirea pe chip, Alin Petrache. În altele, cei doi soți sunt alături de patru dintre cei cinci copii ai familiei.

Maria și Alin, în vacanță  cu patru dintre copii
Maria și Alin, în vacanță cu patru dintre copii

Trecerea timpului a fost îngăduitoare cu Maria Marinescu care are același tonus bun și un zâmbet molipsitor. Îmbrăcată într-un costum de baie mic, Maria a demonstat că este adepta unui stil de viață sănătos și, este probabil, ca nici antrenamentele la sala de sport să nu îi fie străine. 

Maria Marinescu și Alin Petrache sunt părinții a cinci copii
Maria Marinescu și Alin Petrache sunt părinții a cinci copii

Într-un interviu acordat Click! în urmă cu aproximativ un an, Maria vorbea despre cum face față provocărilor pe care i le scoate în cale rolul de mamă a cinci copii. “Băieții sunt diferiți. Cu Levin nici nu am simțit că sunt mamă, era foarte liniștit. În schimb, cel mic, Iacob, mi-a pus capac. Nu știu cu cine seamănă, e foarte agitat. Trebuie să stai tot timpul după el, să nu facă vreo trăznaie, ba sparge ceva, ba pocnește”, declara la acea vreme Maria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net